0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Георги Стаменов и неговият екип от инвитро клиника "Надежда" се включват в благотворителната инициатива на Сдружение Зачатие.

Един от участниците в конкурса ще спечели безплатна ин витро процедура в клиниката на д-р Стаменов с включени в нея медикаменти за процедурата. Неговото име ще бъде изтеглено на Коледното парти на Зачатие.

Сдружение Зачатие благодари сърдечно за щедростта и съпричастността на д-р Георги Стаменов и целия му екип.

Повече за конкурса може да научите на адрес:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31369

Може да се включите до 11 декември, а ако желаете и вие да помогнете, вижте какви са начините в тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31503.0
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 21:26:09 pm от cygnus »
*
Поздравления! :balk_47:

Ще има още Коледни бебета  :D
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Браво на д-р Стаменов! За пореден път показва своята щедрост и съпричастност към съдбата ни, за разлика от политиците:) Дано само да има сили, че сме тооолкова много тези, които разчитаме на него и на другите няколко лекари с големи сърца!:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Браво на д-р Стаменов! Прекрасно е, че имаме такава подкрепа!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Браво на д-р Стаменов. Има златно сърце
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Браво на д-р Стаменов. Има златно сърце
И златни ръце!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Тази Коледа ще е много щедра. :D Чудесно е, че и д-р Стаменов откликва с безплатна процедура. Браво! :D

*
Поздравления за д-р Стаменов и екипа му!  :balk_81:
*
Браво!Това е истински човек,който го прави не за реклама или нещо подобно,а от сърце!
За моя първи опит,неуспешен,той не ми взе пари,а това го знаем само ние,а на колко ли такива като мен е помогнал,за които не сме 4ули?
Това е 4овек отдаден изцяло на професията си,втори такъв няма!
Пожелавам на него и семейството му да са здрави,изпращам цялата си положителна енергия! :bighug:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Браво и на д-р Стаменов. Не съм изненадана. Дано има късмет двойката, която попадне при него. Силно вярвам, че ще го има.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Днес добрият човек е рожденик!
Поздравете го!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32130.0

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Да ви кажа, при Стаменов дозата късмет, от която пациентите се нуждаят, е доста по-малка. Имам предвид, че Доктора така прави нещата, че да остави възможно най-малък процент от нещата, да се решават от късмета! Щом успя да направи от моя неработещ яйчник яйцеклетка, която се уплоди и накрая се захвана (един ембрион заложен, един се хвана!!!), то за всички има голеееми шансове за успех! Важното е, да сте спокойни и уверени в успеха!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
Поздравления за прекрасния човек д-р Стаменов!