0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

zarа

Инвитро при Чернева
« -: Март 10, 2007, 13:17:47 pm »
Записана съм за 22.03.07г. за първи преглед преди започване на инвитро. Казаха ми че като отида сутринта ще ми направят сондаж и ако всичко е наред ще започнем с инжекциите. Казаха, че може да си отида в къщи и да си ги слагам сама били подкожни в ръката. От това, което прочетох във форума разбирам, че всичко е много индивидуално. 22.03. на мен ми е 23 ден от началото на МЦ.Чета, че дозите се променят непрекъснато как тогава аз в къщи сама ще си ги слагам. Ако може някой да ми помогне, че съвсем се обърках. Благодаря на всички
Re: Инвитро при Чернева
« Отговор #1 -: Март 10, 2007, 14:06:00 pm »
Здравей Зара от 23 ден на МЦ.се бие  декапептил в ръката,а от първи ден ден на мц. се започва със останалите ,с които ще те стимулират та мисълта ми е че те сигурно са ти казали да си отидеш и да си биеш декапептила до идването на цикъла ти,а след като ти дойде ще те викнат .Впериода ,в който си слагаш само декапептил прегледи не се правят и нищо не се променя.Дано съм ти помогнала ,ако нещо още те интересува питай с удоволствие ще ти :balk_173:
*

zarа

« Отговор #2 -: Март 10, 2007, 14:35:07 pm »
Много ти благодаря за бързия отговор. Ти правила ли си инвитро при Чернева и какви са ти наблюденията като цяло.
*
« Отговор #3 -: Март 10, 2007, 18:36:36 pm »

*

Лина

« Отговор #4 -: Март 10, 2007, 21:07:01 pm »
Вени, къде точно в ръката ги бият? Предполагам подкожно. В корема не става ли?
« Отговор #5 -: Март 10, 2007, 23:06:46 pm »
Линче декапептила го бият малко по-нагоре от лакътя в рамото,а другите лекарства,с които ще те стимулират се бият в корема(подкожно)като се редуват лявата и дясната страна.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #6 -: Март 10, 2007, 23:12:04 pm »
    Моята стимулация е с Гонал и казаха,че може и в дупето. :D
*

zarа

« Отговор #7 -: Март 11, 2007, 09:12:12 am »
Има ли записани за 22.03.07г. при Чернева
« Отговор #8 -: Март 11, 2007, 13:47:55 pm »
Зарче аз ще бъда горе-долу месец след теб.Успех ти желая от все сърце :goodluck:
*

zarа

« Отговор #9 -: Март 11, 2007, 18:06:06 pm »
Какво всъщност представлява този сондаж. Болезнен ли е с упойка ли се прави
« Отговор #10 -: Март 11, 2007, 20:26:05 pm »
Ами зависи от това дали ще си при доц.Маркова или доктор Чернева ,защото при доц.Маркова слагат упойка,а при док. Чернева не.Аз бях при Чернева и сондирането ми беше без упойка ,но и без никаква болка всичко свършва за 5мин. и протича горе-долу като обикнове гин.преглед с едната разлика ,че ти вкарват кътетърче,за да разберат дълбочината и местонахождението на матката .Почти по същия начин протича и е.т. така че споко не боли :goodluck:Малко объркано ти го написах :sorry:дано ме разбереш,но ако нещо не ти е ясно питай с удоволствие ще ти отговоря
*
« Отговор #11 -: Март 12, 2007, 10:29:23 am »
Здравейте! При повечето от Вас, които са правили инвинро първата инжекцията е поставена около 21 ден. На мен ще ми бъде поставена 23 ден. Нормално ли е
*
« Отговор #12 -: Март 12, 2007, 12:30:22 pm »
Да нормално е. И при мен първата беше на 23 ден. А за сондажа - при мен първия беше адски болезнен, а втория не усетих нищо. Препоръчвам ти да си вземеш някакво обезболяващо в чантата за всеки случай.
*

zarа

« Отговор #13 -: Март 21, 2007, 18:01:24 pm »
За съжаление този месец при мен нещата не се наредиха така както очаквах. МЦ ме изненада 10 дни по рано. Д-р Чернева каза да й се обадя като ми свърши. Пак ли ще трябва да чакам до 21 ден за да започнем процедурата.