0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Напън при повръщане
« -: Март 16, 2007, 11:27:33 am »
23 дни от евентуалното зачеване отидох на лекар да ми установи бременноста.Правихме снимки и се вижда една мнооого малка точица...на листа ми пише "Правилно оформен плоден сак - 8мм - около 5г.с" и ми каза да ида след три седмици...

Аз полудях вече...след като не съм видяла сърдечна дейност.Притеснява ме обаче,че повръщам доста...и докато го правя,получвам спацзми се напъвам малко или много...Страх ме е защото съм чела,че не бива да се напъвам дори когато ходя до 00...има ли вероятност нещо да стане(или да е станало) и какво точно да направя...
*
Re: Напън при повръщане
« Отговор #1 -: Март 17, 2007, 20:34:06 pm »
Невярвам от напаване не6то да стане по голяма нужда като ходи6 не се ли напава6?Живеи си живота както преди без разбира се тежки гимнастики ,фитнес без лекарят ти да ти е позволил и не ждигаи тежко...
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #2 -: Март 18, 2007, 20:28:03 pm »
не се притеснявай,моята сестра се скъса да повръща и си роди здраво дете.
« Отговор #3 -: Март 19, 2007, 11:22:47 am »
не се тревожи  и аз повръщах в продължение на повече от 2 месеца всеки ден, през 1-2 часа.Докторката ми каза,че плацентата ми е в чудесно състояние на фона на повръщането, даже в момента е доста млада-градус 1.До 14-15г.с. ще отмине, може и по-рано.Все пак може да попиташ дали не могат да ти включат система деган+глюкоза,ефекта е много добър.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #4 -: Март 19, 2007, 23:36:23 pm »
една здрава бременност не може да се повлияе от повръщането. вземи си хомеопатични капки Вомитус Хйил. успокой се, като начало :D
« Отговор #5 -: Март 29, 2007, 15:17:41 pm »
Благодаря за подкрепта и съветите :) ...аз все още не съм спряла да повръщам,лекаря ми каза да ям солети сътрин веднага щом си отворя очите.До тук - добре.Всичко е идеално до момента в който солеите вече на ме засищат и се налага да хапна нещо друго.Успявам само тези неща,които като погледна и ми се прияждат...нооо това действа 30мин след като съм ги изяла и хайде....всичко в тоалетната.И така съм до към 5-6ч ... вечерта нещата се оталагат и аз хапвам преди да заспя успешно.Сега съм в 8г.с надявам се след 10-тина 15,дни това да спре,че ще полудея! А и се притеснявам малко или много  :oops:
« Отговор #6 -: Март 29, 2007, 17:41:24 pm »
Не се притеснявай много жени повръщат и са оцеляли.На мен лично ми помагаше сок от грейпфрут(натурален,не в кутия),но непречи да попиташ д-ра си дали да взимаш Деган против повръщане.Желая ти успех и дано е лека бременността ти.
« Отговор #7 -: Март 30, 2007, 13:29:34 pm »
Не се притеснявай. На мен нищо против повръщане не ми помагаше само до известна степен Вомитусхийл-свещички /капките вече не ги внасят/ ми облекчаваха повръщането.Като повръщах гледах да стоя леко наведена над тоалетната чиния, а не да я "прегръщам" за да става по-лесно повръщането иначе като съм клекнала доста повече ми се свиваше стомахо докато изкара всичко.
*
« Отговор #8 -: Март 30, 2007, 18:20:09 pm »
Повръщането е нормално физиологично състояние на половината бременни жени през първите 14 седмици от бременността, а при някои и по-дълго. Нищо не може да ти се случи. Радвай се, че си бременна и се опитай да се наслаждаваш и на тези мигове, тук има момичета, които с години го мечтаят!!

ТОЙ - 06.11.2001 ; той - 03.12.2007