0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
меногон - съхранение
« -: Април 06, 2007, 23:06:30 pm »
девойки, тия от касата ми казаха че всичко се държи в хладилника. в аптеката нищо не ми казаха, но на кутииките на гонала и диферелина си пише съхранение под 25 градуса, т.е стайна температура. обаче меногона ми го дадоха на отделни ампулки без кутия и нямам представа при това положение къде да го държа. може ли някой който си го е купувал с кутия да погледне какво пише на кутията. мерси
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: меногон - съхранение
« Отговор #1 -: Април 06, 2007, 23:19:26 pm »
Лили, аз Пурегона и Прегнила си ги държах в хладилника на дъното - дето е мястото за плодовете, но в клиниката ми направи впечетление че ги вадеха от 1 шкаф, от там извадиха и меногона, който ми сложиха в последния ден от стимулацията. Така че предполагам, съхранението на Меногона ще е същото като на останалите. За посигурно си дръж на хладно и на тъмно.
Аре :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

лили

• 2151
« Отговор #2 -: Април 06, 2007, 23:22:51 pm »
благодарско. бе и аз ся съм ги складирала в гардероба...при всичко друго...ма да се поправя ако греша 8) :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #3 -: Април 07, 2007, 00:26:46 am »
аз го държах в хладилника, а в клиниките количествата които имат, бързо се свършват и за това си ги държат по шкафовете
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Април 07, 2007, 08:05:46 am »
В клиниките не си го държат по шкафовете, защото бързо го свършват, а защото не е необходимо да се държи в хладилник.
Когато едно лекарство се разваля на стайна температура, то става за 24 часа.
*
« Отговор #5 -: Април 07, 2007, 10:44:37 am »
може и да си права, изказах мнението си
*

лили

• 2151
« Отговор #6 -: Април 07, 2007, 10:59:45 am »
мерси на всички :)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #7 -: Април 11, 2007, 09:25:49 am »
Лили, аз имам Меногон с кутийка. Пише под 25 градуса, но аз го държа в хладилника, както и в АГ забелязах, че там го прибраха. Все пак в АГ има парно, а у нас печка. Та затова.
В аптеката също го извадиха от хладилника, но там пък има климатик.
Нищо му няма ако го държиш в хладилника.
« Отговор #8 -: Април 11, 2007, 09:48:20 am »
А Прегнила, може ли да се съхранява на стайна температура-ден-два?
*

лили

• 2151
« Отговор #9 -: Април 11, 2007, 11:12:00 am »
ази мерси много :D
в нашта стая темп е ок 20-22 градуса, така че няма проблем за сега. евентуално лятото мога да го прибера в хладилника.

аля, на мен стаменов ми е казвал че се държи на стайна прегнила. в аптека обаче винаги са ми го вадили от хладилник. моя познат дето работи в аптечната сфера ми каза че инструкциите за съхранение идват от производителя и си пишат на кутииките. прегнила никога не са ми го давали в кутия обаче та не знам
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #10 -: Април 11, 2007, 12:36:04 pm »
Мерси, Лили.
 :D