0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ин витро+сключен брак
« -: Март 05, 2007, 18:02:49 pm »
Момичета,искам да знам,дали двойки,които нямат сключен граждански брак,могат да кандидатстват за ин витро по здравна каса.Има ли значение?Благодаря!
Re: ин витро+сключен брак
« Отговор #1 -: Март 05, 2007, 18:15:04 pm »
Павка,имам една приятелка,която няма сключен брак,но подаде документи и получи одобрение от НЗОК,даже и лекарствата си е взела и се подготвя за процедурата.Желая ти успех!
*
« Отговор #2 -: Март 05, 2007, 18:25:10 pm »
когато подадох документи миналата година,нямах сключен брак.одобриха ме.
успех!
« Отговор #3 -: Март 05, 2007, 19:48:06 pm »
и ние нямаме сключен брак.
« Отговор #4 -: Март 05, 2007, 22:00:33 pm »
И ние нямаме сключен брак и ще подаваме документи за инвитро.
« Отговор #5 -: Март 05, 2007, 22:28:05 pm »
Няма значение, можете да кандидатствате.

lb2f
*

Titka

• **
  • 56
  • Вярвай в своята мечта,дори далечна да е тя.
« Отговор #6 -: Март 06, 2007, 11:34:19 am »
Кандидатствах и бях одобрена без брак.Успех ти желая.
*

Iva1

« Отговор #7 -: Април 09, 2007, 23:13:06 pm »
Искам да попитам много важен за мен въпрос,ако някой може да ми отговори ще му бъда много благодарна. Възможноли е да закупя сперма от някоя клиника,която да бъде проверена предварително,да няма някоя нежелана болест? И още един въпрос възможноли е да направия инсеменатция или инвитро от донор , ако съм сама? Благодария ви
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Април 09, 2007, 23:46:47 pm »
И двете неща са възможни, Ива.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Април 10, 2007, 00:04:35 am »
ако прочетете внимателно текста на условията за включване в програмата на НЗОК и изискваните документи, ще видите ясно, че няма условие двойката да е сключила брак, нито се искат документи, потвърждаващи наличието на брак.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Април 10, 2007, 07:04:18 am »
Няма значение, можете да кандидат6ствате!!Успех!! :D