0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Имам нужда от емоционална подкрепа
« Отговор #40 -: Май 20, 2007, 19:15:12 pm »
Момичета..., да попитам... :oops:, нали надеждата умирала последна...
Има ли някаква жалка вероятност за грешка при цветна снимка? Дали да отида при сериозен специалист?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #41 -: Май 20, 2007, 21:27:35 pm »
Как се отстранява този хидросалпингс? Необходимо ли е да ми махнат и другата тръба?

Да,необходимо е,защото само така ще успееш със ин витрото.Не губи ценно време и ликвидирай хидросалпингса.Тогава си давай почивка,мила!В крайна сметка имаш огромен шанс да забременееш чрез Арт,пък междувременно обсъждайте и идеята за осиновяване.Не се плаши,дотук си я докарала и малко ти остава.Успех!
« Отговор #42 -: Май 21, 2007, 08:30:44 am »
baracuda , благодаря за съвета, но моля ви, обърнете внимание на писаното по-горе, във връзка с евентуална грешка. Имайки предвид какво ми се случи до сега, все си мисля, че на русенски лекари човек вяра да няма... :(
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #43 -: Май 21, 2007, 10:00:14 am »
baracuda , благодаря за съвета, но моля ви, обърнете внимание на писаното по-горе, във връзка с евентуална грешка. Имайки предвид какво ми се случи до сега, все си мисля, че на русенски лекари човек вяра да няма... :(

Ваня, ако имаш снимка - нищо не ти пречи да направиш консултация с репродуктивен специалист. След като нямаш вяра на русенските лекари. Направи консултация с друг лекар и тогава ще решиш какво да правиш. Ако човека, който разчита снимката е достатъчно компетентен - съмнения не може да има в снимката и вероятността от грешка е много малка.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #44 -: Май 21, 2007, 11:54:04 am »
Ваня, не отивай при д-р Хубчев и не вярвай на нито една негова приказка.Направи си консулт с д-р Зарзаланов - той ще те насочи към клиника в  София, където ще получиш адекватна помощ от СПЕцИАлИСТИ.Това е моя съвет, като човек от русе и препатил доста години от наши лекари.успех.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #45 -: Май 21, 2007, 20:03:15 pm »
nia72 ,Ganka, благодаря за съвета, със сигурност ще ви послушам!  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Май 21, 2007, 20:21:29 pm от vanja_s »