Peppita,може би твоят постинг е по-подходящ за "емоционални",където,ако желаеш ,можеш да пуснеш отделна темичка с проблема ти,за да се изкажат повече момичета,които са в твоето положение и съумяват да са силни и да не губят надежда.
Искам да те успокоя малко,като ти кажа,че 9 месеца не са толкова дълъг период.И аз си представях,че чудото става още от първият месец,когато нямаш репродуктивни проблеми,но истината е,че успеваемостта при една здрава двойка е едва 25%,така,че ако си здрава ,(а също и половинката ти)и това е доказано,просто се наслаждавай на живота,на любовта на партньора ти и не го прави фикс идея.
При мен и моят приятел нямаше проблеми,но стана на 5-тият месец и при първите неуспехи бях сигурна,че нещо не ми е наред,а нещото се оказа,че овулацията ми не е била напълно възстановена поради употребата на противозачатъчни.
Ако желаеш,може да си правиш тестове за ОВУ и да мериш БТ-така ще се чувстваш,все едно имаш съставен план на действие и си близо до успеха,а във под форума за графиките може да искаш мнение за графиката си от Денис,която е цял експерт и е много мила :DТака,че последното,което ти трябва е да се отчайваш-нервите ще ти трябват по-нататък за бебето :lol:Успех