здравеите моми4ета днес ми е първата инжексия перугон много съм щастлива 4е запо4ваме и ние, но ми е много притеснено имам толкова въпроси искам да ви попитам дадоха ми лист със лекарсва понеже съм в мадрид искам да попитам дали на вас са ви познати а те са перугон, cetrotide,luveris,ovitrelle,blastoestimulina, progeffik,vinzan,azitromicina, това са те в понеделник сигорно ще се бие и луверис,бият се в корема след това ще ми казват кога да купувам и другите лекарсва аз съм днес 3 ти ден от цикала,казаха ми 4е към 14маи ще е пункциата и към 20 някъде трансференцията и после до 9юни ще знам дали има бременност. Това е общо взето моля ви кажете ми болят ли инжекциите и после как на пункцията дали има някакви срани4ни ефекти от лекарсвата по време на стимулацията . до преди три дни пих диане 35 и достинекс заради два хормона PROLAKTINA I LH, в4ера ми излязоха иследванията пролактина казаха 4е е добре но другия бил малко нисак но не било по4ти нищо и така с моите неща.Благодаря ви предварително ве4е ще сам 4есто тук,пожелам на вси4кини в процедурата много много късмет и само добри новини благодаря ви много.