0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

и аз запо4вам с първо икси
« -: Май 06, 2007, 11:54:01 am »
здравеите моми4ета днес ми е първата инжексия перугон много съм щастлива 4е запо4ваме и ние, но ми е много притеснено имам толкова въпроси искам да ви попитам дадоха ми лист със лекарсва  понеже съм в мадрид искам да попитам дали на вас са ви познати а те са перугон, cetrotide,luveris,ovitrelle,blastoestimulina, progeffik,vinzan,azitromicina, това са те в понеделник сигорно ще се бие и луверис,бият се в корема след това ще ми казват кога да купувам и другите лекарсва аз съм днес 3 ти ден от цикала,казаха ми 4е към 14маи ще е пункциата и към 20 някъде трансференцията и после до 9юни ще знам дали има бременност. Това е общо взето моля ви кажете ми болят ли инжекциите и после как на пункцията дали има някакви срани4ни ефекти от лекарсвата по време на стимулацията . до преди три дни пих диане 35 и достинекс заради два хормона PROLAKTINA I LH, в4ера ми излязоха иследванията пролактина казаха 4е е добре но другия бил малко нисак но не било по4ти нищо и така с моите неща.Благодаря ви предварително ве4е ще сам 4есто тук,пожелам на вси4кини в процедурата много много късмет и само добри новини благодаря ви много.
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif
*
Re: и аз запо4вам с първо икси
« Отговор #1 -: Май 06, 2007, 21:10:43 pm »
Лорето, аз не мога да ти помогна, защото и на мен ми предстои първо ИКСИ, но ти полежавам много кураж и късмет!

Стискам палци  :crossfingers: за  :bfp1: на 09. 06 !!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #2 -: Май 06, 2007, 21:49:29 pm »
Защо не провериш в някоя българска търсачка, а ако знаеш добре англииски и в някоя чужда? Обикновено под името на лекарството с малки букви е написано друго име-това е генеричното  му название-за него ще намериш повече информация. Успех с иксито!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Май 06, 2007, 22:06:32 pm »
Късмет. :lol:
« Отговор #4 -: Май 06, 2007, 22:07:26 pm »
Ето малко информация
Пурегон - листовка
Луверис - листовка
Овитрел - листовка

Колкото до азитромицина, той е активната съставка на Азатрила (антибиотик), можеш да намериш листовката тук

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #5 -: Май 07, 2007, 11:52:30 am »
Късмет и моля те да пишеш с препинателни знаци, че едвам прочетох всичко. :?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #6 -: Май 07, 2007, 11:54:38 am »
Успех, Лорето! :D
*
« Отговор #7 -: Май 07, 2007, 12:13:19 pm »
Успех  :crossfingers:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #8 -: Май 07, 2007, 12:15:58 pm »
здравей лорето, аз бях с перугон, cetrotide и меногон, и прегнилец естествено! първите две се бият в корема - не боли, ама никак, другите в дупето - тях ще ги изтърпиш. не се шашкай излишно, екипите ни следят почти ежедневно, пункцията сигурно ще ти е с пълна упойка, от което следва че ще заспиш с яйца и ще се събудиш без яйца  :lol: после трансфера и така... после е зора, голямото чаканеееее!
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #9 -: Май 08, 2007, 09:55:29 am »
благодаря ви моми4ета,днес ще ходя до клиниката да видим какво ще ми кажат.Ве4е си сложих две инжекции пурегон не боли,така ме беше стах,но мина ве4е. МНОГО СТЕ МИЛИ ОщЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ щЕ ПИшА НАТАТЪК КАКВО СТАВА
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif
*
« Отговор #10 -: Май 08, 2007, 11:32:56 am »
Здравей, Лорето,
ползвала съм и аз тези препарати. Не трябва да се тревожиш толкова. В упътването на лекарствата ще намериш основната информация за действието им и евентуални странични ефекти. Лекарският еки, който те следва, ще съобразява дневните ти дози в зависимост от стойностите на кръвните ти изследвания и растежа на фоликулите, които се наблюдават почти всеки ден с ехографски преглед. Пункцията е безболезнена. Различните центрове практикуват пълна или частична упойка. За трансфера упойка не се налага. Следва 2-седмично мъчително чакане и Дай Боже,   :bfp: :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 19:01:48 pm »
Успех и от мен. Трансферът ти трябва вече да е минал, така че остава само да чакаш.. И да се обадиш с резултата, ей!  :D  :bfp:

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #12 -: Май 22, 2007, 21:46:35 pm »
Успех и от мен. Дай Боже  :bfp: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #13 -: Май 22, 2007, 23:13:13 pm »
Много късмет и успех ти пожелавам!

« Отговор #14 -: Май 23, 2007, 01:52:38 am »
Желая ти успех  :D

lb2f
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #15 -: Май 23, 2007, 09:12:13 am »
Успех и от мен. Дай Боже  :bfp: :crossfingers: :goodluck:
никога не отстъпвай на принципите си!