0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ембрионална редукция!
« -: Април 04, 2007, 17:34:55 pm »
Здравейте мили момичета!Дайте някакво инфо,моя позната след втори опит ин витро забременя.Проблема е че,са се захванали три ембриончета и сега искат да и правят ембрионална редукция,тоест да и махат едното ембрионче защото с три е рискова бременноста.Много е притеснена и ви моля ако има момичета минали през това да пишат как протича процедурата,какав е шанса другите ембриончета да не паднат и др.
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Re: Ембрионална редукция!
« Отговор #1 -: Април 04, 2007, 17:44:28 pm »
Има и друг такъв случай описан в АРТ подфорума, погледни там, доста е подробно! Темата се казва - Щастлива и притеснена!
Успех на приятелката ти!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #2 -: Април 05, 2007, 14:55:43 pm »
Една моя позната забременя по нормален начин с 3 бебета.Още в 7м. постъпи в МД за постоянно наблюдение.До колкото знам й даваха лекарства за по-бързо развитие на дробчетата на бебетата.Родиха се в 8м.и останаха там до наддаване на необходимото тегло.Сега са на 5-6м.и са напълно здрави.Това все пак е личен или медицински избор.Успех!
« Отговор #3 -: Април 10, 2007, 18:29:31 pm »
Момичета, благодаря ви много!Не знам за добро или за лошо но са решили и ще и махат едното ембрионче(дано да е за добро че,незнам как се преживява това).Ембрионалната редукция ще и е прави Д-Р Виолета Димитрова от София.Какво ви е мнението за нея?
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
« Отговор #4 -: Април 15, 2007, 12:44:59 pm »
Аз си следя бременноста при нея и съм много доволна.Страхотен професионалист и една от най добрите в областа на феталната морфология и вродените аномалии.
« Отговор #5 -: Април 17, 2007, 18:10:46 pm »
Благодаря ти cecka!Пожелавам ти здраво и пухкаво бебе!
« Отговор #6 -: Май 06, 2007, 14:26:06 pm »
Здравейте,момичета с радост мога да кажа че,емрионалната редукция при моята позната мина успешно и сега си има две растящи ембриончета.Има някакъв проблем с плацентата но,съм сигурна че,след всички тия мъки всичко ще е наред.От все сърце и пожелавам най-здравите, сладурски и обичани бебета :bori_002: :bori_016:.Стискйте и вие палци!Успех миличка  :balk_21: :crossfingers:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Май 06, 2007, 21:47:57 pm »
Браво, късмет. :lol:
*
« Отговор #8 -: Май 07, 2007, 11:56:24 am »
Късмет и наслада от бременността.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери