0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Помощ от Мели, моля!!!
« -: Юни 06, 2006, 18:10:53 pm »
След пролабирал мехур в четвъртия месец ме кюретираха и 14дни не спрях да кървя. На 10-тия ден ходих на видеозон, видя се че има 2см непочистен участък вътре в матката. Назначиха ми химически масаж/окситоцин/, но както споменах по-горе не спрях да кървя и на 15-тия ден получих обилен кръвоизлив. Отново ме кюретираха, сега на 2-ри юни,след 3дни престой в болницата предписани капки метилергобревин, после 2инджексии окситоцин днес отново ме изписаха, но кървенето не е напълно спряло. Вчера ходих на видеозон при гинеколожката ми и тя видя отново нещо, прилича на полоп 6-7мм.
Моля посъветвайте ме, към кого да се обърна?
Какво да предприема?
Какви са последиците от всичко това?
Може ли отново да получа кръвоизлив?
Днес е 5-ти ден от случката, как да действам адекватно зада си помогна?
Докторите от болницата ми казаха, че било късмет дори да ме почистят 3-ти път да ме изчистят добре.
Благодаря за вниманието!
"Колкото повече Прасчо гледаС?Рµ през ключалката, толкова повече Мечо РїСѓС… РіРѕ РЅСЏРјР°С?Рµ вкъщи."
*
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #1 -: Юни 06, 2006, 18:49:45 pm »
От кой град си за да можем да препоръчаме добър специалист?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #2 -: Юни 06, 2006, 18:52:35 pm »
О, мила, съжалявам. Но наистина не знам как да ти помогна, това, което вижда и преценява гинеколога, е адекватното.

Ако продължиш и утре да кървиш, пак на лекар и това е. Няма последици, просто трябва да спре кървенето. Вномавай да не направиш анемия заради кръвозагубата - нека ти изпишат някакво желязо.

Лежи и си почивай повече и нека винаги да има човек до тебе.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #3 -: Юни 06, 2006, 20:12:09 pm »
От Бургас съм, но незабавно ще отида където се наложи, само да се оправи положението.
Благодаря за отговорите!
"Колкото повече Прасчо гледаС?Рµ през ключалката, толкова повече Мечо РїСѓС… РіРѕ РЅСЏРјР°С?Рµ вкъщи."
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #4 -: Юни 06, 2006, 22:20:56 pm »
Я прескочи утре до Варна. Хем ще видиш Cygnus, хем ще направиш още една консултация.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #5 -: Юни 07, 2006, 12:48:18 pm »
Мели,  къде точно във Варна да отида?
А как да намеря Cygnus?
Телефон нещо има ли?
Между другото днес ми паднаха две частици като хрущялчета от пържола, около 6-7мм диаметър, занесох ги в болницата и дежурния лекар каза, че ще ги даде за изследване.
А течението ми е като сополи с розова кръв доста по-малко.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #6 -: Юни 07, 2006, 13:04:40 pm »
Драснах ти бележка.

Димитър Кудоглу
*
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #7 -: Юни 07, 2006, 18:37:11 pm »
Мдаааа, ех тоз Бургас бе  :balk_198:      :balk_150:          :balk_163:

Съжалям за случилото се мила,но наистина е по добре да прескочиш до Варна
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Anonymous

Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #8 -: Юни 08, 2006, 22:30:11 pm »
Мели, в един друг форум те попитах за кабинета ти и координатите, да дойда да си изплача болката на консултация, но няма отговор...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Помощ от Мели, моля!!!
« Отговор #9 -: Юни 08, 2006, 22:43:05 pm »
Извини ме, не съм видяла къде си ме попитала.

Аз съм от Пловдив, ако това те устройва. Обади ми се на тел. 0898 99 55 32 и ще се разберем за среща.

Димитър Кудоглу