0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кръводаряване и мензис
« -: Май 15, 2007, 00:27:31 am »
Здравейте, в края на април давахме кръв в службата. Всичко мина лесно, не съм имала никакви проблеми след това, но сега мензисът ми закъснява вече повече от седмица, което никога не ми се е случвало, имам изключително точен цикъл (26 - максимум 28 дни от дата до дата). Направих си тест Sure check и е отрицателен. Има ли вероятност закъснението да е свързано с кръводаряването или пък тестът да не отчита ранна бременност?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: кръводаряване и мензис
« Отговор #1 -: Май 15, 2007, 07:15:01 am »
Може да е рано и теста да не улавя още ЧХГ.
Направи кръвен тест.
Едва ли закъснението е от кръводаряването.Може да е имало късна О. или МЦ да е ановулаторен.
Но, дано да е бременност  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Май 15, 2007, 08:26:40 am »
Дано! Ще изчакам още една седмица, въпреки че сърцето ми ще изскочи 8O
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #3 -: Май 15, 2007, 19:43:24 pm »
Puhka , здравей.
Аз  съШто съм  Къводарител от   доста  време, дори  миналия месец донирах, и ми  доиде  без проблеми,и преди  не  съм имала проблеми с МЦ, така  4е  Мила , изглежда  4е трябва  да  повториШ теста,или  ако   искаШ да  си  по сигурна  направи си кървен.
мн.успехи  :crossfingers: и  :bighug:
 :balk_5: :balk_63:   

« Отговор #4 -: Юни 02, 2007, 22:07:37 pm »
Аз също имах 23 дни закъснение след като бях дарила кръв. По принцип, знам че нещата не са свързани, ама ето на, случи се :dontknow:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Юни 03, 2007, 10:23:17 am »
Възможно е да е от кръводаряването.
*
« Отговор #6 -: Юни 03, 2007, 21:56:34 pm »
Аз също съм дарявала кръв и след това ми е идвал М, но много по-слабо. За всичките 22 години не ми е прескочил нито един път пущината!

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #7 -: Юни 03, 2007, 22:08:01 pm »
Аз също съм кръводарявала и последно беше през юли миналата година и след това мензиса ми беше като по часовник. Но при някои момичета кръводаряването може и да повлияе на цикъла. Явно при всяка е различно. Но дано твоето закъснение да е заради бебчо. Успех от мен.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.