silvanchence, все още е рано да се види каквото и да е. Вече се чудя защо въобще ти пиша, явно не ме четеш. Вижда се при 7-9 дни закъснение най-малко. На сестра ти днес е 6-ти ден. Това с "кръвната маса" на мен лично нищо не ми говори, ако имаше предвид някакъв кръвоизлив, който да е обезпокоителен, лекарката в никакъв случай нямаше да я кара да изчака цяла седмица. Ако и е пуснала изследване за прогестерон и е в нарма е обяснимо защо и е спряла препарата, ако не е и е имала течение е меко казано странно, но все пак ние не сме лекари, не знаем какво е видяла лекарката и какви точно са и аргументите. Така и не писа дали сестра ти е правила втори тест и дали той е бил положителен, както вече ти писах, безкрайно ми е странно толкова рано да и е отчел уринен тест (не че е невъзможно). При всеки лекар с добър ехограф при 9 дни закъснение трябва да се види бременност, може пак да си иде в "Тина Киркова" щом там и е удобно. Ако не се вижда пак плоден сак и вторият (или най-добре кръвен) тест е положителен - консултация по спешност с гинеколог-хирург, за такъв се сещам само в МД - това разбира се се надявам да не и се налага!