0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Закъснява ми.
« Отговор #20 -: Юли 21, 2005, 17:46:04 pm »
ЧЕСТИТОООООО!!!
*
Закъснява ми.
« Отговор #21 -: Юли 25, 2005, 10:35:23 am »
Благодаря Ви !!! Ако ви нямаше вас нямаше да се справя психически. От както открих този сайт дори и да не споделях, само като четях се въоражавах със сила да продължа нататък. Питам се как стана? Дали от билките на Д-р Кирчева, дали от спирането на бирата, намаляването на цигарите, дали е от котешкия нокът? Но в края на краищата за мен вече това няма значение, просто искам да споделя какво пи мъжа ми през последните месеци, и да ви кажа момичета имайте търпение и вяра, че ще дойде чудния миг. При нас от Олигоастенозооспермия вижте докъде стигнахме. Борете се до край! Дано всяка от вас гушне едно малко розово вързопче.
*
Закъснява ми.
« Отговор #22 -: Юли 25, 2005, 10:41:46 am »
Честито Ивче,
лека спокойна бременност!
А какво пи мъжа ти все пак?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Закъснява ми.
« Отговор #23 -: Юли 25, 2005, 10:51:03 am »
Миличка, я опиши точно историята си и подред какво е пил мъжа ти, за да се насочат всички, които имат като вашия проблем.
Лека бременност!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Закъснява ми.
« Отговор #24 -: Юли 25, 2005, 15:06:31 pm »
Иве и аз те моля да напишеш по конкретно какво пи мъжа ти за тази диагноза.
Закъснява ми.
« Отговор #25 -: Юли 25, 2005, 21:07:06 pm »
Честито! Много щастие и дано всичко бъде наред!
*
Закъснява ми.
« Отговор #26 -: Юли 26, 2005, 09:39:11 am »
Честито Ивче.Това е много хубава новина,но преди да ни напуснеш кажи как стана.Пожелавам ти лека бременност и най-сладкото бебече.
Закъснява ми.
« Отговор #27 -: Юли 26, 2005, 09:41:57 am »
Честито и от мен.  Желая ти лека бременност и най сладкото бебче.  :blowingdust:
*
Закъснява ми.
« Отговор #28 -: Юли 27, 2005, 14:09:45 pm »
Честито:)
Само хубави моменти и много усмивки:)
*
Закъснява ми.
« Отговор #29 -: Юли 28, 2005, 11:19:44 am »
Благодаря ви отново момичета! Относно въпроса какво пи мъжа ми - много малко неща. Започна с бирена мая "Сома" (съдържа витамини, минерали и аминокиселини, доколкото си спомням), от която му се подобри спермограмата, като я приключи започна екстракт от Котешки нокът (за засилване на имунната система). А от Април пие на д-р Кирчева отварата (5л. билка се разрежда с 15л. минерална вода) по 50мл. три пъти на ден, намали цигарите до 5 бр. на ден и спря бирата.
Ежедневно пиеше сок от портокали (от кутийките) и това е.
*
Закъснява ми.
« Отговор #30 -: Юли 28, 2005, 12:17:59 pm »
Ивче имаш страхотен мъж.Моят и половината ще пропусне.Важното е,че всичко е наред пък откакво е дошло никой няма да разбере.Още веднъж най-добри пожелания.
хайде 4естито!!!:)))))
« Отговор #31 -: Август 05, 2005, 03:56:57 am »
Е хайде 4естито,дано вси4ко и с лекаря мине перфектно и лека и безпроблемна бременност!
Закъснява ми.
« Отговор #32 -: Август 05, 2005, 08:15:30 am »
Браво Иве, честито, дано всичко да мине ок, да имате едно прекрасно бебче, което да ви радвам, много съм щастлива, че от както се прибрах от отпуска вече 2 момичета имат радостна вест.
ЧЕСТИТО и да търкаш краката като излизаш от форума :cloud9: