0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
За скандалите в БСП
« -: Юни 19, 2007, 10:49:03 am »
Сигурно си спомняте, че когато свърши ДРЗ и тръгнахме към ресторанта ония от БСП си крещяха и беше въпрос на секунди да се стигне до бой. Ама дъртите кучета пак успяха. В медийте не се каза защо. Никой дори не спомена, че там е било взривоопасно.
НДСВ се разпада заради скандал.
СДС се разпадна заради скандал.
Но опитните псета знаят, че когато има криза трябва да се обединим, а не да се караме.
И затова винаги печелят.
Мисля, че има на какво да се научим от тях. Ще сме силни само докато сме заедно и кавгите ни си остават тук. Когато започнем да се караме и спрем да правим компромиси... все едно сме се изакали на метеното. Само дето това се крие наистина трудно. Повярвайте - мирише и колкото повече се опитваш да го скриеш, толкова по-трудно става.
« Последна редакция: Юни 19, 2007, 11:55:16 am от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Re: За конгреса на БСП
« Отговор #1 -: Юни 19, 2007, 10:54:11 am »
Подкрепям!
....Но опитните псета знаят, че когато има криза трябва да се обединим, а не да се караме.
И затова винаги печелят.
Мисля, че има на какво да се научим от тях. Ще сме силни само докато сме заедно и кавгите ни си остават тук.
*
Re: За скандалите в БСП
« Отговор #2 -: Юни 19, 2007, 12:17:41 pm »
Хм да :?, лоша работа са скандалите, не водят до нищо градивно, само разделят хората!

Да не забравяме, че съединението прави силата, а също така и думите на Левски :

"За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно."

Това е истината!
« Отговор #3 -: Юни 19, 2007, 12:41:49 pm »
Хм да :?, лоша работа са скандалите, не водят до нищо градивно, само разделят хората!
Да не забравяме, че съединението прави силата, а също така и думите на Левски :
"За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно."
Това е истината!

Така е ! Това е истината !
На теория всичко е ясно, ама практиката куца за съжаление !
Ама ще се оправим нЕкой ден - вЕрвайте ми !  :lol: :lol: :lol:
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #4 -: Юни 19, 2007, 13:16:54 pm »
Когато започнем да се караме и спрем да правим компромиси... все едно сме се изакали на метеното. Само дето това се крие наистина трудно. Повярвайте - мирише и колкото повече се опитваш да го скриеш, толкова по-трудно става.

Сега видях темата.
Мда, така е.
Мога, стига да искам.
« Отговор #5 -: Юни 19, 2007, 14:46:38 pm »
Подкрепям напълно Тамара, но за да няма такива неща трябва да има комуникаця.
Аз мисля, че винаги някой може да допусне грешка - хора сме все пак.
Но нека обяснението и извинението не са обида.
*
« Отговор #6 -: Юни 19, 2007, 16:08:12 pm »
Аз какво мога да кажа? Че всички недоразумения са вследствие на недостатъчна комуникация и в този смисъл, комуникацията е пътя към разрешението им...