0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Подарявам GONAL-f
« -: Септември 24, 2006, 19:45:00 pm »
Здравейте,
Подарявам GONAL-f 900ul – 2 опаковки по 14 и OVITRALLE 250mg.
Бих искала да ги подаря на всички ви, защото съм убедена, че тези лекарства носят късмет. Аз съм втората, която ги притежава и забраменях по естествен начин след като вече си бях насрочила час за инвитро консултация. След три години безуспешни опити, лапароскопия, делатация и две неуспешни инсеминации, чудото стана само. Моята приятелка, която ми даде лекарствата, след две години опити, забременя в месеца преди да започне стимулацията. И това ако не е добра успеваемост!
Моля момичетата, които желаят да получат лекарстата да имат следното впредвид.
1.Годността на лекарствата изтича в края на годината, така че вашата стимулация трябва да стане до тогава.
2.Лекарствата са получени в Испания за инсеминация, затова няма да бъдат достатъчни за една инвитро стимулация. Според моя лекар д-р Стаменов трябва да се доплатят още около 300 лв. Разбира се това зависи от организма.
Моля, който желае да ги получи да ми драсне няколко реда на e-mail: hellypont@mail.bg.
Извинете ме, но ще се свържа само с момичето, на което ще ги подаря.
*
Re: Подарявам GONAL-f
« Отговор #1 -: Септември 25, 2006, 09:35:34 am »
Браво Хели! Лека бременност, сладко бебече и много късмет!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #2 -: Септември 25, 2006, 13:55:49 pm »
Ей, много късметлийски наистина :D
Дано продължат да носят късмет - поне още на две момичета, до изтичане на срока им на годност :lol:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #3 -: Септември 25, 2006, 16:04:57 pm »
Дано донесът късмет и на следващата  :D А на теб лека бременност.Може ли да те попитам на каква цена са купени от там.Ако е изгодно и аз да си взема от там.Може да ми пишеш и на лични ако желаеш.
« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 14:14:05 pm »
Благодаря ви момичета за милите думи. Искам да знаете, че получих и прочетох всички писма и съобщения до мен. За съжаление, не мога да дам лекаството на всички. Вече реших коя ще го вземе. Не знам дали иска да я назова, затова само й пожелавам успех. Пожелавам успех на всички вас. Не се отчайвайте и се борете. Понякога стават чудеса!
*
« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 15:22:43 pm »
Нека това е началото на един нов живот!
Жестът е прекрасен!
На теб - много лека и прелестна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери