Здравей и от мен !
Стискам ти палци всичко да е наред и този път бременността да завърши с раждане на здраво бебче.
Не знам обаче какво да те посъветвам ! Аз също съм с два миседа и сега отново съм бременна, но аз много трудно преживях втората загуба и се зареках, че трети път няма да чакам на случайноста, а ще трябва да потъся лекари, които да ми помогнат.
Та след вторият мисед направих какви ли не изследвания - имунологични, генетични, щитовидна жлеза..хормони и т.н.
Общо взето конкретен проблем не се намери. Може би единсвтено съмнения за Хашимото но още в 7 седмица ми вляха имуновенин и започнах да пия аспирин протект и едно лекарсто за щитовидната жлеза. От скоро ми назначиха и Vessel due f, а както изглежда ще се наложи да бия и фраксипарин. Уж няма конкретни проблеми, и повечето неща са за застраховка, но...излезнаха завишени NK клетки - които налагат имуновенин. А сега цъфна и проблем с кръвопотока и затова ще трябва и фраксепарин.
Според мен ВИНАГИ има причина въпроса е да се намери екип от лекари, които да я открие навреме.
Вярно е обаче, че има много жени с кървени и то обилно през бременността и е достатъчно утрогестан, прегнил, но-шпа, папаверин или магнезии и всичко е супер.
(комбинациите се назначават от лекар). Аз лично имам няколко такива приятелки.
Не знам там където си дали е възможно да се направят някой изследвания - поне за кръвосъсирване и щитовидна жлеза. Така поне това ще се отхвърли като проблем.
Нямам и идея дали има лекар, които да ти каже и какво точно да се направи.
От друга страна такава параноя ме е обхванала, че може и да се побъркам преди да родя (ако го докарам до там) !!! Е и за това съм подготвена имам познат психиатър.
Така, че може би е по-лесно да вярваш повече, че този път всичко ще е наред да си почиваш и т.н..
Знам, че е адски трудно и аз броя дните и се моля този път да успея, но....въпрос и на късмет.