0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Наистина ли е така?
« -: Август 21, 2005, 19:50:35 pm »
Здравейте момичета!Преди няколко дена си платих за антибиограма,да вида дали имам анаероби(защото последния път имах,пих антибиотици)и трябваше да вида дали са се изчистили.В лабораторията която го правих им казах какво съм имала.Вчера като си взех изследването ми казаха че имам гъбички и нямало смисъл да се продължава на татък с изследването.Гинеколозите знаели с какво се лекуват.Това е ,сега незнам с какво да се лекувам,защото лекара ми е в отпуска.Така ли е наистина,нали затова си плащам за антибиограма да се види всичко,може да имам и гъбички и анаероби и да се види на какви лекарства се подават.Наистина ли е така?Щом излезнат гъби и не се продължавало......Аз им вдигнах едно скандалче,ама полза няма.Предстои ми in vitro,и съм на ръба на нервна криза.Вече не издържам,даи те ми съвет.

ps;Предишните изследвания са ми от друга лаборатория,но сега нямах възможност да отида там,защото е в друг град.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Наистина ли е така?
« Отговор #1 -: Август 21, 2005, 21:25:50 pm »
Според мен няма такова нещо. Гъбичките /кандида/  може да са съпроводени и с друга патогенна флора /а и фауна в кръга на майтапа/ - трихомони, хламидии, гонококи, стрептококи, стафилококи, е. коли, микоплазма, г. вагиналис и ... доста са гадните твари.
Че гинеколога знае с какво да те лекува знае, но при изследване на микробиология на вагинален и/или цервикален секрет лабораторията според мен е длъжна да изолира всяка находка, както и да се отчете наличие или липса на лактобацили.
Съветвам те да не се самолекуваш. Прием на антибиотик например може само да влоши нещата, защото след прием на антибиотик кандидата се разпространява. Изчакай доктора си за мнение и непременно след като го чуеш и съвпада с моето, иди и вдигни един прекрасен скандал в лабораторията.
Наистина ли е така?
« Отговор #2 -: Август 21, 2005, 22:09:23 pm »
Без майтап, Лейди, трихомоните са животни, т.е. фауна.
*

Anonymous

благодаря
« Отговор #3 -: Август 22, 2005, 01:24:22 am »
Благодаря много,но др е до края на месеца в отпуска.До тогава няма ли да се влошат още повече нещата?Ох ще се побъркам.Но все пак много ви благодаря,сега поне съм сигурна в правата си.
ps;Става въпрос за;Медицински център НАДЕЖДА.
*

Anonymous

Re: благодаря
« Отговор #4 -: Август 22, 2005, 01:25:35 am »
Цитат на: Anonymous
Благодаря много,но др е до края на месеца в отпуска.До тогава няма ли да се влошат още повече нещата?Ох ще се побъркам.Но все пак много ви благодаря,сега поне съм сигурна в правата си.
ps;Става въпрос за;Медицински център НАДЕЖДА.
Варна
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Наистина ли е така?
« Отговор #5 -: Август 22, 2005, 09:32:37 am »
Зайо знам кво са трихомоните, но жабата така ме бъзикаше - изтрепа ли флората и фауната, та за тва го написах по този начин.
Виж сега, госте /хубаво е да се регистрираш за да те наричаме с име/ според мен не е толкова фатално да изчакаш десетина дена, но все пак лекар трябва да каже. Ако си доволна от лекаря си, не го сменяй , а изчакай

Мнението е на лице, което няма медицинско образование, подчертавам.