0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета!
На 33 години съм, хормоните /вкл. FSH/ са в нормите. Притеснявам се - на възраст съм :lol:, има ли смисъл да проверявам за изчерпан яйчников резерв. Никой лекар не ми е назначил такова изследване и сигурно няма нужда, но аз да си питам :lol: Ще се радвам на бързи мнения, защото доколкото прочетох това изследване се прави на 3-ти ден от МЦ
Благодаря За мненията предварително!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Необходимо ли е изследване на Инхибин Б
« Отговор #1 -: Юли 16, 2007, 13:03:21 pm »
Според мен - Не :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Юли 16, 2007, 14:07:10 pm »
И според мен  не!
След като хормоните ти са в ред и Fsh.
Fsh всъщност колко ти беше?
*
« Отговор #3 -: Юли 16, 2007, 15:39:41 pm »
В момента изследванията не са пред мен, помня само, че всички показатели бяха в нормата.
Благодаря за бързите отговори.
Евро, винаги намираш време да напишеш мнение като помоля за помощ - уф, рисувате тук прегръдки и сърцчица, но аз съм компютърен инвалид и не мога да ги намеря :oops:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Юли 16, 2007, 15:44:28 pm »
В момента изследванията не са пред мен, помня само, че всички показатели бяха в нормата.
Благодаря за бързите отговори.
Евро, винаги намираш време да напишеш мнение като помоля за помощ - уф, рисувате тук прегръдки и сърцчица, но аз съм компютърен инвалид и не мога да ги намеря :oops:
:lol: :kiss: 8)

когато публикуваш отговор след емокотинките има в скоби [още]чукни там. :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #5 -: Юли 16, 2007, 16:34:02 pm »
 :thankyousign: :balk_69:
« Отговор #6 -: Юли 26, 2007, 23:15:27 pm »
 Аз съм на 26 год. Всички хормони са ми в норма  и затова мислех изследването за яйчниковия резерв да го пропусна , о доц. Конова ми каза , че това е сред задължителните изследвания за да си изключи напълно женски фактор.
 Според мен , ако имаш възможност и още повече , ако лекар ти назначи това , то просто го направи. :wink:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #7 -: Юли 26, 2007, 23:49:19 pm »
доц. Конова ми каза , че това е сред задължителните изследвания за да си изключи напълно женски фактор.
 Според мен , ако имаш възможност и още повече , ако лекар ти назначи това , то просто го направи. :wink:

И аз мисля така, колкото повече неща отметнеш, толкова по-добре, за да се установи причината. И колкото по-рано, също толкова по-добре.

Успех. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."