0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

aqa

рецепта за мъжка сила
« -: Август 31, 2005, 23:46:34 pm »
в един друг клуб прочетох тази рецепта и мисля ,че може да бъде полезна на някого и в нашия клуб

'' :lol:
1. Керевиз (целина) - коренища
2. Цвят глог
3. Клинавиче (астрагал) - стрък
и трите по 100 грама

4. Бъз - цвят
5. Градински чай - стрък
6Сминдух - стръкове (при липса може и смлените семена)
7. Чубрица - стрък (за предпочитане е балканска чубрица)
и от 4-те по 50 грама.

2 супени лъжици от сместа се варят (пускат се) във вряла вече вода още 5-6 минути. Охлажда се и се прецежда. Държи се в хладилник. Пие се по 1 водна чаша 3-4 пъти на ден. А може и вместо вода - през целия ден.

Отделно всяка сутрин и вечер по една филия с масло (не маргарин) и дебело намазан шипков мармалад.с чай от мащерка, подсладен с мед.

Отделно - поне един път седмично супа от целина (керевиз). Прави се като картофена супа но вместо картофи - коренища на целина. Съвсем леко застроена.

Намаляване на кафетата. Отказ от цигарите и всякакъв вид алкохол.

П.П. Проблемът е психически. Най-добре е да отидете (и двамата) на сексолог. Но моите рецепти не пречат на никакво друго лекарско предписание"

:P
*
рецепта за мъжка сила
« Отговор #1 -: Септември 01, 2005, 08:52:07 am »
Благодаря, aqa  :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
рецепта за мъжка сила
« Отговор #2 -: Септември 01, 2005, 09:05:23 am »
Рецептата е добра, но ми се струва, че бъркаш нещата.
За съжаление се оказва, че ерекцията не е гаранция за оплодителната способност.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
рецепта за мъжка сила
« Отговор #3 -: Септември 01, 2005, 11:23:04 am »
Явно е рецепта за еректилна дисфункция. И това е част от големия проблем стерилитет. Аз обаче не съм привърженик на смесването на повече от 2 - 3 билки.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
рецепта за мъжка сила
« Отговор #4 -: Септември 02, 2005, 19:34:37 pm »
Аз прочетох за някакъв Стимулин на д-р Сашка Николова от Пловдив. В него има клинавиче и още някакви съставки.
А тази рецепта е от една стара книга "Билките в България" май :roll:
*

aqa

рецепта за мъжка сила
« Отговор #5 -: Септември 03, 2005, 00:31:59 am »
:D нека да я има ,все на някои може да послужи
Нали събираме всияко де що може да е полезно ,та макар и само на един човек.... :idea:
*
рецепта за мъжка сила
« Отговор #6 -: Септември 07, 2005, 10:40:30 am »
:eating:  :balk_149: това ми се струва отвратително за ядене и пиене - не знам как ще накарате мъжете си да го приемат това нещо... не казвам че не е добро, но все пак....
*

aq

рецепта за мъжка сила
« Отговор #7 -: Септември 07, 2005, 23:12:46 pm »
Цитат на: bigben
:eating:  :balk_149: това ми се струва отвратително за ядене и пиене - не знам как ще накарате мъжете си да го приемат това нещо... не казвам че не е добро, но все пак....

казваите им,  че е нова марка бира :lol:  :lol:  :beerdr: