0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Жена на 62 години роди за пръв път
« Отговор #20 -: Август 02, 2007, 14:26:17 pm »
Чест им прави, че не са се отказали. :wink:
Да им е живо и здраво детенцето. :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #21 -: Август 02, 2007, 14:27:07 pm »
ами да е живо и здраво и детето и родителите му,но аз съм на мнението на Лили.Струва ми се егоистично това да имаш дете на 70г..Да наистина и на 20г. може да ти се случи нещо,но поне не го знаеш,а на 70г. знаеш,че това дете доста младо ще остане без родители.Аз лично не бих искала детето ми да остане сираче на 20.
<br />
« Отговор #22 -: Август 02, 2007, 15:46:30 pm »
Щом искате другите - обществото, приятелите, роднините, политиците, лекарите и т.н. да са толерантни към вас и да проявяват разбиране към проблемите ви и към трудните решения, които се налага да взимате, то и вие е добре да сте толерантни към "другите" и да проявявате разбиране
Много ми хареса ...  :flower:
Иначе на теория е много лесно да бъдем широко скроени ... 
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #23 -: Август 02, 2007, 15:54:35 pm »
Те са ВЪЗРАСТНИ хора и са взели своето решение, да е живо и здраво детенцето и те за да го отгледат и възпитат!
« Последна редакция: Август 02, 2007, 16:15:38 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #24 -: Август 02, 2007, 16:06:06 pm »
Да наистина и на 20г. може да ти се случи нещо,но поне не го знаеш,а на 70г. знаеш, че това дете доста младо ще остане без родители.

Ами не съм съгласна. Ако си на 24, болна от спин или рак, или имаш сърдечни проблеми не трябва ли да раждаш. А диабетиците? А тези, които знаят, че детето им ще расте без баща, 2 пъти повече ли трябва да мислят преди да го оставят?

Струва ми се егоистично това да имаш дете на 70г.

Толкова е лесно да гледаш дете! А защо? Явно не то ще ги издържа на старини. Също така е явно, че тя не го е родила, за да не говорят хората. Напротив. Направила го е с ясното съзнание, че ще говорят хората...

Аз лично не бих искала детето ми да остане сираче на 20.

И аз... Даже бих искалаи по-висока пенсия, за да мога да го изуча в престижен университет. Да му дам хляба в ръцете и мръвката и след като си изгледам внуците да ме застрелят... а причината да е ревност, например :)

z22 всичко е в кръга на майтапа, не го приемай лично. Хубаво е, че ние няма да чакаме до тази възраст, за да имаме деца.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #25 -: Август 02, 2007, 17:35:41 pm »
мели е права. това, че на нас може да ни се струва странно и неразумно, не значи, че трябва да говорим глупости и да осъждаме хората...
може би това е мечтата на това семейството. толкова дългогодишна мечта. пожелавам им да са щастливи заедно с детенцето още дълги години.
иначе всеки решава сам за себе си. кои сме ние, за да ги съдим?

« Отговор #26 -: Август 02, 2007, 18:28:26 pm »
иначе всеки решава сам за себе си. кои сме ние, за да ги съдим?[/color]
това е едно на ръка  :D и го споделям напълно,
НО тези новини имат и друго, особено важно значение за мен, което ме кара да подскачам от радост. И това въобще не е свързано с бита и бъдещето на конкретните персонажи.
Изпълнена съм с оптимизъм, че медицината напредва, че изкуствените методи за оплождане са толкова динамични в своето усъвършестване, че може би след някоя и друга година, десетилетие или все някога, процеси, върху които човешката намеса до момента е немислима ще бъдат елементарна техника на манипулация ...
Прогресът на човечеството е движен от хора, които са вярвали в немислимото ... 
*
« Отговор #27 -: Август 02, 2007, 21:33:18 pm »
Много е тесногръдо да даваме мнение и определяме правила дали, кога, по колко деца да се раждат и от кого. Още повече ме изненадват подобни мнения точно тук, защото си мисля, че за жените тук раждането на дете е нещо много специално, в сравнение с мненията на една част от участничките в останалите женски форуми. Кои сме ние да даваме мнения и коментари, когато никой не ни ги иска?
Да е живо и здраво детенцето и неговите родители!
« Отговор #28 -: Август 02, 2007, 22:06:30 pm »
Аз лично не бих искала детето ми да остане сираче на 20.

Ами, баща ми почина няколко месеца след като навърших 20, а беше едва на 50 :(...никой не знае, кога и какво ще му се случи

Аз лично не бих родила на 62  :lol:, друго щеше да е ако някой от двамата беше на 20 :lol:
*
« Отговор #29 -: Август 02, 2007, 23:32:54 pm »
Щом искате другите - обществото, приятелите, роднините, политиците, лекарите и т.н. да са толерантни към вас и да проявяват разбиране към проблемите ви и към трудните решения, които се налага да взимате, то и вие е добре да сте толерантни към "другите" и да проявявате разбиране.
:good_post:
Всеки решава сам как ще живее живота си. Не винаги става така, както искаме, но когато имаме избор - решението вземаме сами. Никой не ми е виновен, че съм чакала толкова дълго и съм решила на стари години да имам дете. След няколко години ще стана на 40. Ама какво да правя като сега искам да имам дете?!...
Честито на родителите!
Дано да са живи и здрави и те, и детенцето!

« Отговор #30 -: Август 03, 2007, 09:43:39 am »
Да им е живо и здраво детенцето! Аз съм на мнение, че възрастта няма такова значение. Моята майка ме е родила на 28 години, но аз останах без нея на 25. Гаранция няма и на 20 ако родиш, че ще доживееш. Баба ми на 76 изглеждаше все едно ми е майка и ме питаха като ме срещаха с нея и ми казваха, че съм имала млада майка-аз казвах, че това е баба ми и е на 76 год.  8O Реакцията беше много смешна...На тази възраст баба ми я блъсна кола-този, който я блъсна беше на 40 години. Тя лежа доста в Пирогов. Човека, който блъсна баба ми идваше да и носи  банани и той и взе патерици, но майка ми много се смя когато другите жени от стаята казаха, че идва мъжът на баба ми(човека, който я блъсна). Наистина беше забавно-човека беше по-млад от майка ми... Та незнам за възрастта.. Много е относително. И като гледам колко баби на над 70 години си гледат внучетата. Имам предвид, че те живеят с тях-при живи родители...