0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Интересува ме имате ли информация за успешни ин витро процедури в плевенския център - КИРМ? Може ли някой да сподели мнение?
мама на Розанна и Иван
Re: Ин витро - Плевен - какво ви е мнението?
« Отговор #1 -: Юни 07, 2007, 08:47:22 am »
Здравей!Аз си правих там излседвания и понеже сме с мъжки фактор и правихме тук в София ИКСИ,а там ми предлагат инсеминация,което много ме учуди,незнам какво да те посъветвам,знам само че за 1 месеца имат 4 успешни бремености.Но все още не са се специализирали добре,така че избора си е твой!
« Отговор #2 -: Юни 07, 2007, 14:48:58 pm »
И мен ме интересува този въпрос, но не намирам почти никаква информация.

Факт: 7 неуспешни бремености за 1 месец (клиниката, в която правих ИКСИ аз) :?
« Отговор #3 -: Юни 07, 2007, 15:04:20 pm »

Диндин, това са седем неуспешни опита ин витро, не бременности. И... случва се понякога  :( Не е показател за успеваемостта на клиниката. Важно е общата им статистика каква е. За съжаление в България няма практика да се публикуват статистики  :?

lb2f
« Отговор #4 -: Юни 07, 2007, 15:11:12 pm »
Точно така. Когато аз правих, почти всички забременяха.
Само при мен и още 2-3 момичета не се получи
(като при мен все пак имаше имплантация).
На мен също би ми било интересно за плевенския център.
Колко му е да отида на направя едно ИКСИ и по между другото
да си видя роднините там  :lol:
« Отговор #5 -: Юни 07, 2007, 15:11:36 pm »

Диндин, това са седем неуспешни опита ин витро, не бременности. И... случва се понякога  :( Не е показател за успеваемостта на клиниката. Важно е общата им статистика каква е. За съжаление в България няма практика да се публикуват статистики  :?

Поправям се - 7 неуспешни инвитро опита..
« Последна редакция: Август 14, 2007, 00:02:30 am от Dindin »
« Отговор #6 -: Август 10, 2007, 16:44:35 pm »
Кой е ембриолог в тази клиника?
Питам конкретно за д-р Александров дали е там или не.

« Отговор #7 -: Август 10, 2007, 16:56:36 pm »
И мен ме интересува този въпрос, но не намирам почти никаква информация.

Dindin, къде това бе?  И аз чух за подобен случай и ми е интересно на същото място ли...
« Отговор #8 -: Август 10, 2007, 20:22:00 pm »
Здравейте,ембриолога там е Нина Айвазова.И не мисля ,че клиниката отстъпва от останалите.Там също работят много добри специалисти.
« Отговор #9 -: Август 14, 2007, 10:19:33 am »
Трудно ще му е на този екип да пробие.Конова е добър специалист в имунологията, но за един инвитро център трябва много повече...А и като инвитро центрове  в България са се очертали София и Варна. Моя приятелка беше  една от първите направила инвитро в Плевенския център и за съжеление  опита е неуспешен.На есен ще започва при Стаменов.
« Отговор #10 -: Август 14, 2007, 10:33:54 am »
Здравейте!Защо смятате че щом не е успешен един опит при определен лекар и следователно-клиниката не е добра.Всеки има право да отиде където си поиска.Аз имам неуспех при д-р Стаменов,затова сега вече от 3 месеца ходим със съпруга ми при д-р А.Емин и д-р Конова и сме много доволни. Септември там ще ни е следващият опит ИКСИ.
*
« Отговор #11 -: Август 14, 2007, 16:33:55 pm »
Здравейте!Защо смятате че щом не е успешен един опит при определен лекар и следователно-клиниката не е добра.
Съгласна съм, не винаги е така, клиниката трябва да се смени не толкова заради неуспешните опити, колкото заради професионализма на екипа, отношението към пациента, анализа "защо не стана този път" или заради липсата на такъв. Това е причината поради, която аз смених Табакова / Николов с д-р Стаменов. Той направи правилния анализ, предложи алтернатива и така се стигна до бременност.
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #12 -: Август 15, 2007, 10:26:15 am »
За смяна на Табакова съм напълно съгласна.Тя е толкова цинична с пациентите и толкова грубо се отнася,че още на първо посещение при нея, разбрах,че не е моя лекар. За д-р Стаменов мога да кажа,че е прекрасен лекар,но интереса към него се засилва много повече след изявите му по медиите и според мен той вече не може да поема повече пациенти. Дори и да е слънче не би огрял навсякъде.
*
« Отговор #13 -: Август 15, 2007, 10:41:32 am »
 sarni4kata, ама как добре си казала всичко, сякаш е мое изказване.Ходила съм при д-р Николов-сина на Табакова.Няма да се повтори в този живот.Съгласна съм и за д-р Стаменов.Ходих при д-р Емин и съм невероятно доволна от него.Все още КИРМ ми остава варинат за ИКСИ-то ми.Просто имам нужда да събера повече мнения за там, т.е. за АРТ там.
*
« Отговор #14 -: Август 15, 2007, 11:26:43 am »
От 10 месеца познавам доктор Стаменов имаме две неуспешни инсеминации и 1 Икси успешно.Всъщност от Иксито се видя какъв е проблемът .Много сме доволни от доктора преди това 3 години и половина си загубихме времето по други прехвалени лекари.