0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дуфастон с цел запазване на бременност
« -: Октомври 03, 2007, 19:33:48 pm »
Здравейте.Имам положителен домашен тест и леко зацапване.Бях на лекар, но все още е рано да се види нещо.Изписа ми дуфастон.Искам да попитам колко време след приема му може да се очаква да спре зацапването,ако проблемът е в ниския прогестерон.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
Re: Дуфастон с цел запазване на бременност
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2007, 22:04:04 pm »
Индивидуално е. Взимай си дуфастона и почивай повече!
Успех!
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2007, 15:01:12 pm »
Здравей , десихг . При мен зацапване се появи още в 5 г.с.И на мен ми предписаха Дуфастон . При мен зацапването беше единично т.е.не ми продьлжи  с дни . Все още си пия Дуфастона , защото 3-4 пьти ми  се появи това зацапване. Сьвета ми кьм теб е да си почиваш повече , да не вдигаш тежки неща и да мислиш позитивно. Стискам палци всичко да е наред
*
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2007, 18:19:12 pm »
  Благодаря ви момичета,лошото е, че следващия тест който правих е с много по-бледа чертичка и май съвсем ще изчезне.А още по - травмиращото е , че това ми се случва за втори пореден месец.  :(
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 18:24:01 pm от desihg »
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2007, 21:32:03 pm »
Засега си пии Дуфастона и си лежи. От мен успех.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2007, 20:31:31 pm »
Скапа разкажи какво стана по натам с теб. На мен ми се случва това постожнно и до сега винаги заваршва зле , но не сам пила Дуфастон. Ако помага наистина да спре карвенето и да задаржиш плода мола отговори.
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2007, 20:38:07 pm »
Скапа разкажи какво стана по натам с теб. На мен ми се случва това постожнно и до сега винаги заваршва зле , но не сам пила Дуфастон. Ако помага наистина да спре карвенето и да задаржиш плода мола отговори.

Дуфастона е прогестеронов препарат.Ще ти помогне ако имаш нисък прогестерон,и на това се дължи кървенето.Но в твоята тема си писала че хормоналните изследвания са ти наред.Не вземай лекарства по самопредписание,проблемът ти е сериозен,консултирай се с лекар за всичко,за да не си навредиш.
Много късмет ти желая.
*
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2007, 16:52:57 pm »
При мен нещата приключиха и този път.Все още не съм ходила на преглед и незнам какво ще последва.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2007, 18:30:09 pm »
При мен нещата приключиха и този път.Все още не съм ходила на преглед и незнам какво ще последва.
Много съжалявам... :(
« Отговор #9 -: Октомври 24, 2007, 18:47:53 pm »
desihg, :bighug:
« Отговор #10 -: Октомври 24, 2007, 21:53:19 pm »
desihg   :bighug: :bighug:Съжелявам много. Дано следващият път имаш касмет. Аз не мисля да се отказвам. Трабва да гледаме напред и да не губим надежда.
*
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2007, 12:57:01 pm »
Здравейте.Аз мисля,че утрогестана е по добър от дуфастона особено когато е за задържане и има бременост.
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2007, 13:59:02 pm »
 :bighug:
*
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2007, 23:01:30 pm »
desihg   :bighug: :bighug:Съжелявам много. Дано следващият път имаш касмет. Аз не мисля да се отказвам. Трабва да гледаме напред и да не губим надежда.
Разбира се, че продължаваме! Успех на всички.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2007, 11:20:10 am »
Извинявам се, че ще задам въпрос, който не е точно по тази тема, но пак е свързан с Дуфастона.
Искам да ви попитам Дуфастона влияе ли на покачването на БТ? Може ли тя да се покачва заради неговият прием и да е като при бременност, а всъщност такава да няма? И при кръвен тест може ли да отчете положителен пак заради неговият прием?
Благодаря ви.
*
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2007, 16:39:46 pm »
За темперетурата и двата препарата и Дуфастон и Утрогестан влияят и я покачват без да има бременост.И естествено не влияят върху тестове ако няма действително бременост.