0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цикъл
« -: Септември 22, 2005, 10:45:01 am »
Здравейте!Може ли да ми кажете кой ден да броя за парви на цикъла ми?Вчера цял ден леко зацапване,днес вече силно кървене.Е кой ден да броя за първи?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Цикъл
« Отговор #1 -: Септември 22, 2005, 10:48:50 am »
По този въпрос винаги има противоречия. Аз лично бих броила денят, в който почва зацапването, но пък зависи от зацапването - ако е само капки, може би от следващия.
Цикъл
« Отговор #2 -: Септември 22, 2005, 10:51:50 am »
Този месец и при мен беше така, но мисля, че би трябвало да се брои от следващия ден. :D
*
Цикъл
« Отговор #3 -: Септември 22, 2005, 11:05:23 am »
Също и ако ти дойде вечерта. Кой ден се брои за 1-ви ден ?
Цикъл
« Отговор #4 -: Септември 22, 2005, 11:48:39 am »
Цитат на: cygnus

Следващия, Сигнусче  :D
Цикъл
« Отговор #5 -: Септември 22, 2005, 12:07:53 pm »
Аз имам такова зацапване по 2-3 дни.
Казвали са ми да броя от деня на истинското кървене.
*
Цикъл
« Отговор #6 -: Септември 22, 2005, 12:26:30 pm »
Цитат на: Dideto

Казвали са ми да броя от деня на истинското кървене.

И аз така го зная.
Цикъл
« Отговор #7 -: Септември 22, 2005, 13:01:39 pm »
по време на цикъл имам болки-особено в първите три дена.не се издърйа. ако не пия хапчета или аулин не се справям.знам че аулина не е много полезен,но много ме боли.ходила съм на лекар-казвали са ми че болките са нормални,но мен нещо ме съмнява,а и като се опитвам да забременея от година а не се получава още повече се притеснявам...вие как сте с този проблем?
Цикъл
« Отговор #8 -: Септември 22, 2005, 15:32:01 pm »
аз също имам силни болки.
Преди години ме оправяше единствено Ротор, който ми го носеха от УСА.
Сега ме спасява но-шпа, но и вече не ме боли толкова силно, колкото преди 10-ина години. Имам и 1 припадък от болка, като малка.
Другото, което ме е спасявало са коремните преси, колкото и трудно да е.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Цикъл
« Отговор #9 -: Септември 22, 2005, 15:42:18 pm »
Цитат на: cygnus

В клиниката на Щерев, ако ти дойде до 12 часа се брои за същия ден, ако е след 12ч - за следващия.
Цикъл
« Отговор #10 -: Септември 22, 2005, 18:28:46 pm »
нош-па,аналгин и бусколизин отдавна не ми помагат-май вече съм пристрастена към аулина на прах-без него не се справям-опитвам се да го намаля и понякога минавам с по три пакетчета на цикъл.
Цикъл
« Отговор #11 -: Септември 25, 2005, 16:28:44 pm »
Според д-р Владимиров се брои от деня на истинското кръвотечение (не зацапването). Ако това се случи след 2ч. следобяд, за 1-ви ден се брои следващия.

Не съм предполагала, че и за отчитане на М. ще ми трябва лекарска помощ, ама ето че и това си било цяла наука  :wink:
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Цикъл
« Отговор #12 -: Септември 25, 2005, 17:49:13 pm »
Цитат на: BLACK_ROSE
нош-па,аналгин и бусколизин отдавна не ми помагат-май вече съм пристрастена към аулина на прах-без него не се справям-опитвам се да го намаля и понякога минавам с по три пакетчета на цикъл.

Защо не опиташ със спазмалгон или нурофен на мен много ми помагат. С 2-а спазмалгона съм нов човек :wink: На мен вече аулина май също не ми действа и когато се налага вземам заместителят му Низитромицин май се казваше, сигурно го знаеш  :D
Цикъл
« Отговор #13 -: Септември 25, 2005, 20:24:44 pm »
спазмалгона и нурофена бяха на по-ранен етап :dontknow: след време започнаха да действат и минах на течен аналгин но за малко защото нямаше ефект.сега само аулина ми помага.но мисля да опитам това с белия равнец.бях го прочела някъде тук.може да ми подейства-знае ли човек :roll:  :?:  :idea: