0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Подиграва ли ми се животът?
« Отговор #20 -: Август 22, 2007, 10:03:04 am »
Всичко това съм го чела миличка  :)- само че нещо не вдявам каква е връзката със ситуацията на Joska и с моя постинг, с който исках всъщност да кажа че ако  имаше брак нещата нямаше да стоят точно така.

Аз съм за брака по принцип,но не винаги е вярно това,което твърдиш.Моя приятелка преди 1 седмица разбра,че мъжът и си има любовница и друго дете(на 3 месеца),а те самите са женени от 5 г.

JOSKA,съвет не мога да ти дам,само ти пожелавам нещата да се оправят и да сте много щастливи!
<br />
« Отговор #21 -: Август 22, 2007, 10:08:34 am »
С брак, без брак - няма никакво значение.
Двамата с приятеля ти изживявате събитието и притеснението, да не се случи нещо лошо, по различен начин. Ти си бременна и имаш по-големи очаквания - да те глезят, да се говори постоянно за бебето и т.н., приятелят ти се чувства на второ място - времето, което преди това е било отделено за него, сега е изцяло на приказки за бебето, а какво ще стане когато то дойде.
Обръщай му повече внимание, аз също се старая, но от време на време забравям и го виждам, че и моят е недоволен :wink:. Мъжете искат да видят, че когато дойде бебето те няма да изчезнат от мислите ни - покажи му го.
Радвайте се на последните месеци ергенски живот, че после... :lol:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #22 -: Август 22, 2007, 10:46:51 am »
Мъжете искат да видят, че когато дойде бебето те няма да изчезнат от мислите ни - покажи му го.
:good_post:

В този ред на мисли - и моичкият се беше запритеснявал, че като забременея и родя и той ще остане на второ място след бебо.... При това още преди да почнем ИКСИ процедурата.... Тааа, наистина е добре да му обръщаш много повече внимание, и да не му говориш за бебо  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #23 -: Август 22, 2007, 10:54:45 am »
Мъжете искат да видят, че когато дойде бебето те няма да изчезнат от мислите ни - покажи му го.

В този ред на мисли - и моичкият се беше запритеснявал, че като забременея и родя и той ще остане на второ място след бебо.... При това още преди да почнем ИКСИ процедурата.... Тааа, наистина е добре да му обръщаш много повече внимание, и да не му говориш за бебо  :lol:

и моят е същият,че даже и много по-зле.Решил е,че като имаме дете ще се разведа с него 8O.
<br />
« Отговор #24 -: Август 22, 2007, 11:00:42 am »

и моят е същият,че даже и много по-зле.Решил е,че като имаме дете ще се разведа с него 8O.
Малейй.... Абе Зори, откъде ги намерихме ние с теб тези мъже  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #25 -: Август 22, 2007, 12:05:54 pm »
Според мен, а както виждам и момичетата ти пишат в тоя дух - поговорете си малко, може и да не е точно над проблема, опитай се да разбереш какво го тревожи и защо е нервен. Не пропускай мисълта, че за проблемите и ти може да имаш някаква вина, твоя организъм е поставен под стрес и хормонална атака. Помисли дали и ти не си по-нервна отпреди. Не мисли непременно, че всичко рухва, смятам, че с времето нещата ще се уталожат и отново ще си заживеете щастливо. Та нали толкова време сте чакали бебо, значи всеки от вас го иска с цялото си същество. Бъди силна! Жените и без друго са по-силния пол и се опитай, дори и с компромиси да овладееш ситуацията.
Късмет и спокойствие ти желая! Стискам палци всичко да се нормализира! Дръж ни в течение и знай, че ние тук сме с теб и те подкрепяме!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #26 -: Август 22, 2007, 12:36:05 pm »
Бъди силна! Жените и без друго са по-силния пол и се опитай ... да овладееш ситуацията.  :balk_198:
... Дръж ни в течение... :secret:
а бе не ще да е само ПМС, ще знаете. Явно яко съм  :witch:
Ама някои неща наистина ме развеселяват
« Последна редакция: Август 22, 2007, 12:37:36 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #27 -: Август 22, 2007, 13:54:51 pm »
Здравейте,момичета.Благодаря за подкрепата.Знам ,че никой не може да ми реши проблема.Но имах нужда да го споделя.Нещата започват леко  по леко да се оправят.А относно - брака и аз съм ЗА.Обаче когато някой неиска,неможеш да му опреш пистолет в глвата или да му кажеш:Ще се женим или ще се разделим.
*
« Отговор #28 -: Август 22, 2007, 14:39:18 pm »
Мила Жоска,искам да ти разкажа моята история накратко.Аз имам гинекологични проблеми от девойка.Няма да изпадам в подробности.Когато по някакво чудо забременях,изобщо не бях във възторг,защото нито аз исках да се обвързвам с бащата на детето ми,нито той с мен.Обаче какво щеше да стане с нас,изобщо не ме интересуваше,бях съсредоточена в това,че ще ставам майка.Господ ми беше дал шанс,не можех да го пропилея!Животът така се завъртя,че сега съм омъжена за бащата на детето ми,но така и не получихме втори шанс.Сега се борим за второ дете,но й не пропускаме да благодарим на Господ за това ,което имаме.Искам да ти кажа,че в живота на една жена се случват много неща,но най-важното е тя да изпита радостта на майчинството.Ще имаш и неприятни емоции,и конфликти,и страхотни емоции,дай боже и щастливо семейство с това момче,но по-важното е ,че си благословена с бебето,което носиш.Радвай се,че ще ставаш майка,другите неща сами ще се подредят.Желая ти лека,безпроблемна бременност и здраво бебче!