Здравейте на всички момичета и мочета, които искате да си имате детенце или детенца! Аз бях една от вас! Не знам за всеки периода е различен - някой чакат 1 год, други по 10 год., но при всеки е трудно. Ние със съпруга ми около 3 год. нямахме дете, като причината бе в мен. Аз нямам цикъл, а ако го има то той е ануволаторен-т.е. без овулация. Въобще страшна работа. Лежала съм в Майчин дом при Новаков-ако не се лъжа и при Бърдарова - която май е починала, ако не - извинявам й се!Но с Божията помощ-Бог помогна на лекарствата да подействат- ни се роди първо момченце, после пих билки - ходих при д-р Кирчева в Пловдив и си имаме момиченце, а най - накрая като искаха да ми правят гинекологична операция , без лекарства без билки ни се роди и третото дете - момченце! Така че дерзайте и не се отказвайте! Дори и да сте невярващи - молете се и не се предавайте!Бог помага на всеки1 Включително и на теб и теб приятелю! Аз пак ще влизам тук, ако имате въпроси ще отговоря! Бог да е с вас и да ви помогне да се сдобиете с детенце! Не бях наясно с този форум и затова част от писмото не е там където трябва да бъде, а в темата за някакъв от Влас.
Аз съм минала и през пиенето на Клостилбегит, И Микрофолин форте, през билките на д-р Кирчева от Пловдив, на два пъти апарата за цветна снимка бе повреден и ми се спести тази гадост, по недоглеждане от лекарите не ми направихав София едно нещо май се казваше - щрих абразио - за добро е било, мерила съм си базалната температура около 5 години - въобще разбирам голяма част от вас - мили момичета!!!! Обичам ви всичките и ще се моля Бог да помогне на вас, така както помогна и на мен! Вие посещавате ли църквата и молите ли се за дете? Ако не сте го направили - направете го! Настръхвам от вашите писма рв различни теми и сърцето ми плаче с вас! Аз победих стерилитета, значи и вие можете! Помнете че аз имах цикъл само 1 - 2 пъти в ГОДИНАТА! И до сега е нередовен! Помнете че и всичко е психологическа основа! Повярвайте във вас, в човека до вас, не мислете за свекърви и хорско мнение! Обичайте се и всичко ще си дойде на мястото! УСПЕХ И БОГ ДА Е С ВАС!