0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
След операцията.....
« -: Ноември 14, 2007, 22:42:08 pm »
 Ето ме и мен с последни новини. Момичета операцията от варикоцеле мина вчера. Всичко беше перфектно, отношението на доктор Кацаров, болницата, персонала, дори лекаря лично придружи мъжото до стаята. Леко е усетил рязването, по време на манипулацията док е казал, че има много много варикозни вени. Всичко е изрязано, поседяхме 2 часа и ни изписаха. Болката след това беше умерена, дадох му аулинче и всичко мина. Но днес сутринта ми направи впечатление, че тестиса е уголемен, може би е отток, но болка няма, сега дори след смяната на превръзката днес виждам, че има лека синина и моичкия се оплаква от силно придърпване, болка, дори накуцва като ходи. Много се притеснявам, в епикризата пише, че в 30% от случаите се появява и оток и посиняване, но ме е страх да не се получи хидроцеле. Уролога, който днес прави превръзката каза, че раната е добре и няма нищо притеснително. Много моля, ако някой е имал подобни преживявания да сподели и да ми вдъхне успокоение....
Re: След операцията.....
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2007, 08:08:19 am »
Здравей Рени!

И моят съпруг през януари беше опериран от д-р Кацаров, от варикоцеле. И ние имахме лек оток и малко синина. Не се притеснявай, моят съпруг се оплакваше поне 2 седмици след това, че леко го придърпва. Но всичко беше наред, д-р Кацаров си свърши перфектно работата. Успокой се, всичко ще отмине до 1-2 седмици и ще забравите. Мога да ти препоръчам да го глезиш повече мъжа си през трудни за него дни, наслаждавайте се един на друг, обичайте се и всичко ще е наред.
Успех и стискам палци. 
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2007, 13:16:46 pm »
Здравей Reni. Радвам се, всичко е минало добре и ти пожелавам възстановяването да е възможно най-бързо.
Би ли ми казала в коя клиника д-р Кацаров оперира мъжа ти.
*
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2007, 22:37:22 pm »
 В мед.център Доверие, намира се в Овча купел 2...
« Отговор #4 -: Ноември 19, 2007, 15:23:25 pm »
Благодаря и със здраве!
*
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2007, 11:11:32 am »
Reni, миличка, три месеца след операцията ми се ревеше като погледнех оперирания тестис. Гледката беше ужасна - голям оток, целия посинял и със силни болки. И сега от време на време усеща придърпвания, но мъките си заслужават. На 31 октомври стана една година от операцията, а на 8 ноември разбрах, че съм бременна. Ето за това си заслужава.
Не правете контролна спермограма по-рано от 6 месеца след операцията, за да не се разочаровате излишно.
Резултатът ще дойде, но имайте търпение. Вярвай ми. Имам зад гърба си две ИКСИ-та и няколко инсеминации, а сега стана по естествен начин, въпреки че съм на 37.