0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка в София. Къде?
« -: Юли 02, 2010, 16:15:30 pm »
Момичета моля за помощ,защото изпаднах в затруднение.Трябваше да правя цветна снимка при д-р Павлова в болница "Света София",но тя ще отсъства дълго.Сега не зная къде да я направя тази снимка а става въпрос за 10 или 11.07.От болницата ми казаха,че те не записвали час и ако отида ще ми я направи някой дежурен,но това не ми звучи сериозно като знам,че половината и повече зависи от този който прави снимката.Затова ако някой знае къде да отида за снимка моля за помощ.
*

uzunova78

• *
  • 13
  • Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка
Re: Цветна снимка в София. Къде?
« Отговор #1 -: Юли 03, 2010, 18:30:58 pm »
Здравей Кате.
 На мен също ме предстои да на правя изследвания които включват и цветна снимка,
 ще ходя в Майчин дом ,там ми препоръчаха да ги направя.Знам че има добри спецеалисти.
вили
*
« Отговор #2 -: Юли 09, 2010, 14:52:22 pm »
Здравей Кате.
 На мен също ме предстои да на правя изследвания които включват и цветна снимка,
 ще ходя в Майчин дом ,там ми препоръчаха да ги направя.
Здравей,аз на 07.07 я направих тази прословута снимка и мога да кажа,че много зависи от лекаря,който я прави.Прави ми я док.Илияна Мазнейкова на по внимателна докторка скоро не бях попадала.Да боли но когато ти се обясни като че ли е доста по поносимо.Лично аз съжалявам,че не повярвах,че в "Св.София" са специалисти,които знаят какво правят.Стискам ти палци да са ти добри изследванията.
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #3 -: Юли 22, 2010, 22:59:43 pm »
Привет момичета! Правих си цветна снимка в Шейново преди два месеца- имат много модерен нов апарат. Нищо не усетих , мина добре и резултата беше добър! :D