0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
въпрос ?
« -: Октомври 10, 2005, 05:19:13 am »
Здравейте и от мен. Имам вапрос и ако ниакои ми отговори ще съм много блогодарна. Закьсява ми с 15 дни и нямам никакви симптоми освен напрежението в гърдите. правих тест и е отрицателен. корема ми се е надул все едно съм бременна, но не съм. много се притеснявам, а и не живея в България сега и нямам възмойност да отида на доктор.
Благодаря ви момичета.
И успех.
*
Re: вапрос ?
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2005, 07:04:34 am »
пърото zа което се сещам е да си купиш друг тест и да го иzполzаш със сутрешната урина
второ, каквото и да покаже теста, след 15 дневно zакъснение трябва да отидеш на лекар
*
въпрос ?
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2005, 07:07:36 am »
Петнадесет дена закъснение през преходен сезон не е нещо супер необичайно - може просто да ти закъснява.
Можеш да направиш и тест както са ти писали и провери каква е чувствителността на теста - някои са мноооооооого нечувствителни и може при сериозно закъснение да не отчетат бременност.
*
въпрос ?
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2005, 08:27:41 am »
а обикновено редовен цилъл ли имаш?
*
въпрос ?
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2005, 15:57:56 pm »
да обикновенно ми е редовен цикъла , правих нов тест и тои е (-) за съжаление, мисля че има някакв проблем може би ми е липсвала овулация защото последния път когато имах менструация ми беше само 1 ден. Ще се побъркам така.
Благодаря ви за отговорите, желая ви ,много упехи и сладки бебета.
Целувки
въпрос ?
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2005, 17:08:28 pm »
На мен също веднъж така ми закъсня и отидох на лекар , оказа се че имам фоликулярни кисти на единия яйчник беше 33мм ,а на другия 44мм. Докторите казаха да не се притеснявам че се слчвало понякога по най-различни причини.
Незнам дали при теб е така но според мен отиди на лекар за да узнаеш поне причината.
*
въпрос ?
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2005, 19:03:18 pm »
Благодаря за отговорите ви, само да попитам ако имам киста може ли затова да ми закъснява и дали би трябвало да имам болки от въпросния яйчник?
*

az

Ne e mnogo dobre
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2005, 14:41:31 pm »
Moje da e kista, ne te plasha, no po-dobre e da otidesh na lekar. Imah syshtiat problem, reagirah vednaga, koeto mi spesti dosta nepriatnosti.
Ako niakoi okolo teb ima zdravna osigurovka, neka ti pomogne, zashtoto e vajno. Az syshto ne jiveia v BG, no ima nachini da se poseti lekar i v chujbina.

Пиши на кирилица! Има КРЕДОР горе в ляво!