0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

живота е труден, но сладък.....
« -: Октомври 04, 2005, 15:05:36 pm »
…..Раждаш се, живееш и докато се усетиш и ето, направил си 25. Нямаш си приятел, е ще си намериш, но дали с него ще искаш да си споделиш живота, да му переш, готвиш, чистиш и гладиш? О не......о да точно това ще направиш, дори ще се омъжиш, ще станете едно цяло , което трябва да върви с гордо вдигната глава срещу живота.

Искаш дете имаш го , но ако имаш проблеми помисли и се поспри ......премахни ги , не става лесно , но не и невъзможно. Всичко е възможно на този свят, само едно не е........да си обуеш панталоните през главата.......не се вторачвай в своя край а се опитвай да изживееш живота си пълноценно. Забавлявайте се колкото се може повече, веселете се , усмихвайте се , защото жените са най – нежното и ценно нещо, което на един мъж може да се случи.

Не спирайте да мислите за целите които искате да постигнете, това ви държи будни за да се борите и да стигнете до мечтите си крачка по крачка....

Пожелавам на всички ви да стигнете до най- върховния миг на вашето женско съществувание..........

Целувам ви
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2005, 15:11:21 pm »
нещо не схванах целта на упражнението?
тема по литература ли имахте за домашно?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2005, 15:14:45 pm »
Цитат на: jam

Ох ша ма умориш значи :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2005, 15:29:08 pm »
Незнам кой го е писал но ме кефи, много философси звучи, явно някой се опитва да ни накара да погледнем оптимистично на живота и да не се изживяваме като мъченици. Не че не сме оптимистки ама ако страничен човек прочете всичко тук в форума ще се хване за главата и живи ще ни оплаче 8O  8O
Целувки на всички! :wink:  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2005, 15:32:30 pm »
Цитат на: Alie
ако страничен човек прочете всичко тук в форума ще се хване за главата и живи ще ни оплаче

ммм... аз пък не съм съгласна с това твое впечатление.
напротив, според мен тук ревлите и лиглите са абсолютно малцинство.
повечето хора са отговорни, стабилни и гледат напред в живота си.
аз мъченици тук не съм забелязала...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2005, 15:41:41 pm »
Аз също мисля, че тук са най-стабилните, най-борбените, най-силните момичета!!!
*
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2005, 16:11:07 pm »
Нямах предвид че не сме борбени, стабилни и силни, нали затова сме тук, имах предвид че нашите проблеми на някой човек може да му се сторят много големи и четейки всичко което обсъждаме и това че сме се превърнали в енциклопедии по медицина ще му се стори много страшно и сигурно се опитва да ни успокои, знам ли........ :roll:
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2005, 16:23:02 pm »
На мен пък въобще не ми харесва "съчинението". Прилича ми на извадено от брошура на някоя секта :twisted:
*
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2005, 21:49:53 pm »
Мда, и на мен хич не ми харесва това съчинение. Особено частта за "най-върховния миг на нашето женско съществуване"... Интересно ми е какво става ако причината да постигнем този "най-върховен миг" е мъжки проблем? Значи ли, че женското ни съществуване се обезсмисля?
Иначе оценявам добрите чувства на автора. Дано той да постигне "най-върховния миг", какъвто и да е той.
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2005, 00:06:42 am »
На съчинението не бих писала и 4-ка, но това е без значение. Важни са думите, а те в никой случай не ми изглеждат зли или сектантски.
Явно са искали да ни дадат кураж, да ни подкрепят по някакъв начин, не знам :roll:
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2005, 10:11:00 am »
Цитат на: jam

:lol:  :lol:  :lol:

:youwoman:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #11 -: Октомври 05, 2005, 14:43:33 pm »
АЛИ написа:
Цитат
имах предвид че нашите проблеми на някой човек може да му се сторят много големи

тия проблеми ще се сторят големи и маловажни на човек който не се е сблъсквал с това :D за нас проблемите са си големи а и обикалянето също като се прехвърляш от един лекар на друг с надеждата да попаднеш най-после където трябва.......а за парите да не говорим.....всички знаете колко пари летят по изследвания и лекарства.в крайна сметка този форум е създаден за това-да се дава инфо и съвети по темата която вълнува всички ни.и на мен не ми стана в каква връзка беше това литературно четене на госта ама нейсе.като му се пише да пише ама поне да е на точно място.....в някой форум с философска насоченост. :roll:  :lol: