0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
Силиконова гривна или серклаж?
« -: Септември 30, 2007, 13:50:54 pm »
Много моля който е минал по този път или е чул нещо за силиконова гривна и серклаж нека пише .Интересувам се има ли недостатъци тази гривна и какви,къде се поставя ,изобщо всичко ме интересува.Подготвям се да бременея за трети път надявам се да успея ,с конизация съм и ще ми се наложи да избера един от двата метода.Моля да ми помогнете и ви благодаря предварително.
*
Re: Силиконова гривна или серклаж?
« Отговор #1 -: Септември 30, 2007, 18:55:10 pm »
Най_добре Ще е наблюдаваЩият те лекар да те посъветва конкретно zа теб кое е zа предпочитане. Прочети и тук малко инфо.
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #2 -: Септември 30, 2007, 21:59:06 pm »
Мерси за инфото.Лошото е ,че ми казаха аз да си избера. И двата варианта ставали за мен .За серклажа се притеснявам да не се получи разкъсване ,а за гривната се чудя дали е достатъчно добра,та затова събирам за и против.Пак мерси и се надявам още някой да се включи!
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2007, 12:26:37 pm »
az imam podoben problem i sam mnogo pritesnena.Imam konizaciq i mi kazaha 4e cervikalniq mi kanal e mnogo malak i zatova ne moga da zabremeneq no ako tova se slu4i (dano) 6te imam sa6tata dilema zatova ako ti si napravila svoq izbor spodeli sas men.I za parvi pat 4uvam za silikonova grivna na men vaob6te ne mi e predlagano
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2007, 15:47:11 pm »
Здравей ,ще се радвам ,ако мога да ти помогна с нещо дори само с информация.Стигнах до избор най после ,след дълги консултации с много док занимаващи се с патологична бременност .Явно по подходящо е зашиването за жени след конизация.Има шанс и силиконовата гривна да свърши работа но по сигурно е зашиването.Открих и една много хубава статия писана от док Димитров от Фемина и доста неща ми се изясниха.Значи накратко за да има висок процент на износване а именно 85/90% серклажа трябва да се постави преди да е започнало разширение на канала, най добре е м/ду 14 и 16г.с.като мен ми посъветваха в 10г.с. до постъпя в болница, но това е ,защото имам два аборта.Ако се сетиш нещо друго питай аз доста се порових.Успех ти желая!
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2007, 14:29:21 pm »
zdravei.az iznosih moeto beb4e sas serklaj.imam edin spontanen abort v 16 gestacionna sedmica i moqt doktor me posavetva za po sigurno da mi napravi serklaj.nqma ni6to stra6no ,intervenciqta trae 15-20 min. pod palna upoika.no sled tova 6te trqbva da leji6.iznosih da6teri4kata mi bez problemi i sega se gledame.uspeh.a za tazi silikonova grivna ne sam 4uvala ni6to :lol:
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2007, 22:07:25 pm »
zdravei.az iznosih moeto beb4e sas serklaj.imam edin spontanen abort v 16 gestacionna sedmica i moqt doktor me posavetva za po sigurno da mi napravi serklaj.nqma ni6to stra6no ,intervenciqta trae 15-20 min. pod palna upoika.no sled tova 6te trqbva da leji6.iznosih da6teri4kata mi bez problemi i sega se gledame.uspeh.a za tazi silikonova grivna ne sam 4uvala ni6to :lol:
Мерси само да попитам в коя сед те зашиха вторият път и лежа ли докрая?И още нещо на кой ден те изписаха и колко кървя?Извинявай за многото въпроси ,но искам да съм подготвена.
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2007, 22:38:18 pm »
zdravei.izvinqvai za zakasnenieto na otgovora no pokrai beboka ne mi ostava mnogo vreme za komputara.za6iha me v 19 gestacionna sedmica.karveneto e mnogo malko.izpisaha me sled edna sedmica.no doktora mi kaza 4e ako iskam da ne se vra6tam pak v bolnicata trqbva do kraq na bremennostta mnogo da se pazq i da leja.koncite mi gi mahna dve sedmici predi termina.mahat se bez upoika i ne e bolezneno.uspeh.nqma ni6to stra6no.stiskam palci :lol: :lol: :lol:
*

motoneti

• *
  • 47
  • Красавеца на мама!
« Отговор #8 -: Октомври 28, 2007, 09:03:58 am »
zdravei.izvinqvai za zakasnenieto na otgovora no pokrai beboka ne mi ostava mnogo vreme za komputara.za6iha me v 19 gestacionna sedmica.karveneto e mnogo malko.izpisaha me sled edna sedmica.no doktora mi kaza 4e ako iskam da ne se vra6tam pak v bolnicata trqbva do kraq na bremennostta mnogo da se pazq i da leja.koncite mi gi mahna dve sedmici predi termina.mahat se bez upoika i ne e bolezneno.uspeh.nqma ni6to stra6no.stiskam palci :lol: :lol: :lol:
Не разбирам как като имаш аборт в 16 са те зашили чак в 19.Аз имам аборт в 20 и втория път в 13 три дни преди да ме зашият.
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2007, 15:07:20 pm »
здравеи отново.аз лежах в болницата близо два месеца и бях под наблюдение.при два прегледа всичко беше наред.при третия преглед доктора ми каза че ако всичко е наред ще ме изпише.като ме прегледа се оказа че имам половин пръст разкритие.и ми каза че нещата са 50 на 50.мога да износя бебето но може и да стане билата.и тогава за по сигурно решихме да направи серклажа.затова ме зашиха в 19 седмица.преди това всичко беше наред.чао.ако те интерисува нещо друго питаи.ще ти отговоря.
 :bori_007: