0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Има ли някъде в София физиотерапия?
« -: Ноември 29, 2006, 12:02:45 pm »
Някой знае ли къде има кабинети в София за физиотерапия за генекологични проблеми с яйчници и при отпушване на тръби след лапароскопия при сраствания?  :ask:

Чувала съм от доктори че има много добър ефект и преди време е имало много добър физиотерапевтичен отдел в МА в майчин дом, но вече го няма от години. Вероятно тези същите специалисти от там са се измистили някъде. Някой ако знае или е чувал нещо нека да пише.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Re: Има ли някъде в София физиотерапия?
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2006, 12:21:09 pm »
В клиника Малинов има, но не съм ходила, така че не мога да кажа нищо от личен опит.

lb2f
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2006, 12:21:34 pm »
Мила,
Много зависи дали ще ти е удобно да пътуваш всеки ден до даден център :? - аз знам два: единия е в ж.к. Младост 1, а другия е на кръстовището на бул. Г. Делчев и ул. Дойран.
Със сигурност такива кабинети има в повечето ДКЦ-та или в близост до тях. Ако искаш да не плащаш процедурата, вземи си направление от личния и го питай къде можеш да направиш процедурите.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2006, 13:22:01 pm »
Може ле да ми дадеш адресите им или по-точно да обясниш как да ги намеря? Поликлиниката до нас в Дианабад няма както и тази в съседния квартал. На много места са ги развалили и не навсякъде е за такива проблеми като нашите-генекологични.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

peti_pati

• 746
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2006, 16:58:06 pm »
Щом си от Дианабад, Младост 1 ти е близо 8).
Не знам точния адрес на центъра за физиотерапия, но се намира точно на гърба на ДКЦ-то в Младост 1 (което пък се намира до Пощата). Утре ще ти напиша телефона там :D.
Намерихме нашето синче.
*

peti_pati

• 746
« Отговор #5 -: Декември 01, 2006, 12:02:21 pm »
Пращам ти бележка на лични :D.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #6 -: Декември 02, 2006, 10:13:34 am »
Марина, аз съм много доволна от физиотерапиите в Медицинска академия. Но не в основната сграда, а в тази отстрани да библиотеката. Докторът е много разбран и ангажиран човек и има опит във физиотерапията точно на нашите проблеми. А и работят със здравната каса и ако имаш направление, процедурите са напълно безплатни.