0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
Re: Консултации с ендокринолог
« Отговор #60 -: Октомври 17, 2007, 15:27:13 pm »

Мили дами,
бихте ли ми казали къде мога да намеря Д-р Катя Тодорова?

*
« Отговор #61 -: Октомври 18, 2007, 08:29:08 am »
megsun най-добре я намери на адреса и телефони, които тя е публикувала :)

Д-р Катя Тодорова - Ананиева
Консултант-ендокринолог,
Зав. кабинет Диабет и бременност,
СБАЛАГ "Майчин дом",

Телефони за контакт: 9 52 36 00,
мобилен 0 888 40 82 03

Само, че този телефон в софия не е в майчин дом, а в частната й практика. Аз скоро звънях на него - нещо даваше заето, не знам да не би да се сменяли централи или е било моментно. Търся я в четвъртък следобяд, след 5 часа на тези телефони.
Успех :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #62 -: Ноември 12, 2007, 18:07:13 pm »
Здравейте д-р Тодорова, юли месец ми правих изследвания на пролактина в Писанец-Пловдив- оказа се , че е 4 пъти над нормата-80 при стойност до 20, гинеколога ме изпрати на ендокринолиог, правих изследване на хормоните на щитовидната жлеза- този път в Бодимед- ТСХ леко завишен-4.39, а ТАТ и МАТ -в норма. Гледа ме и на ехограф-откри възли и калцирания. От тогава пия Л-тироксин ,запо4нах да се 4увствам много добре, а октомври месец забременях. преди една седмица пак пуснах ТСХ-0.800,отново ме гледа на ехограф и каза 4е много добре съм се повлиял от лечението-възли ве4е няма, но не сам пускала ТАТ и МАТ, утре ще го питам дали е необходимо. Ендокринолога и гинеколога ми казаха 4е не е необходимо да се изследва отново пролактин, засщото сигурно се е опправил щом съм забременяла, но сега като про4етох във форума за пръв път разбрах за този аденом на хипофизата при висок пролактин и много се притесних,дали и аз нямам 8O 
« Отговор #63 -: Ноември 30, 2007, 23:40:18 pm »
megsun най-добре я намери на адреса и телефони, които тя е публикувала :)

Д-р Катя Тодорова - Ананиева
Консултант-ендокринолог,
Зав. кабинет Диабет и бременност,
СБАЛАГ "Майчин дом",

Телефони за контакт: 9 52 36 00,
мобилен 0 888 40 82 03

Само, че този телефон в софия не е в майчин дом, а в частната й практика. Аз скоро звънях на него - нещо даваше заето, не знам да не би да се сменяли централи или е било моментно. Търся я в четвъртък следобяд, след 5 часа на тези телефони.
Успех :)

а дали знаеш дали прави ехограф на яйчниците?
*
« Отговор #64 -: Декември 04, 2007, 08:57:55 am »
B.Nikolova  нямам си на представа, питай я :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #65 -: Декември 06, 2007, 22:39:27 pm »
да, май така ще направя. все се надявах, че някой тук ходи при нея и знае
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #66 -: Декември 06, 2007, 22:42:27 pm »

Това изследване се прави от гинеколог, не от ендокринолог.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #67 -: Декември 06, 2007, 22:58:27 pm »

и видеозонът ли се прави от гинеколог?
значи да си записвам час при гинеколог
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #68 -: Декември 06, 2007, 23:00:39 pm »

и видеозонът ли се прави от гинеколог?
значи да си записвам час при гинеколог

Точно така. Видеозон е името на марка ултразвукови апарати.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #69 -: Декември 08, 2007, 10:53:58 am »
Въпросната др Тодорова нещо не я виждам да е отговаряла, дошла е направила си е рекламата и е изчезнала така ли? Типично!
Ходих при нея преди 2 години.
Първият път я боготворях но вторият ми направи ужасно впечатление, и тя е от печалбарите, налучкала е тема по която да работи и си вади хляба като е попрочела малко повече от колегите си.
Неможе да и давам 40 лева а тя през цялото време да седи и да си говори по телефона уреждайки си коледната ваканция и накрая да ми каже много ми беше приятно елате пак след месец  :x , естествено, че не отидох, вече знаех всичко, станах по-експерт в моята област от повечето ендокринолози , то затова са казали питай патило, а не учило  :x
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #70 -: Декември 08, 2007, 11:06:10 am »
Въпросната др Тодорова нещо не я виждам да е отговаряла, дошла е направила си е рекламата и е изчезнала така ли? Типично!
Ходих при нея преди 2 години.
Първият път я боготворях но вторият ми направи ужасно впечатление, и тя е от печалбарите, налучкала е тема по която да работи и си вади хляба като е попрочела малко повече от колегите си.
Неможе да и давам 40 лева а тя през цялото време да седи и да си говори по телефона уреждайки си коледната ваканция и накрая да ми каже много ми беше приятно елате пак след месец  :x , естествено, че не отидох, вече знаех всичко, станах по-експерт в моята област от повечето ендокринолози , то затова са казали питай патило, а не учило  :x
Мисля, че написаното не ти прави чест. Разбира се, всеки има право на мнение, но специално доктор Тодорова е помогнала на много жени тук, включително на мен и моя съпруг, скоро изпратих наши приятели при нея, които също са много доволни. Тя е прекрасен диагностик, поне моите впечатления са такива. Жената е доста натоварена и затова не отговаря, но никога по телефона, примерно не ми е отказала информация.
*
« Отговор #71 -: Декември 08, 2007, 13:11:35 pm »
Ами като е толкова заета ,какво се е захванала с този форум???за толкова време не видях да е отговарял амного ,да не кажа хич!Била добър диагностик---ако е само това-то и аз мога да си поставя сама диагнозата като се поровя малко в интернет...
*
« Отговор #72 -: Декември 08, 2007, 13:47:05 pm »
Момичета,според мен вместо да се сърдите на жената ви съветвам че вай-добрият вариант е да откриете нейните координати и направо да си запишете час при нея.
Отнася се за всички, не искам да съм груба  :?
Ето координатите който едно момиче ми остави преди време-координати на др. тодорова:
 тел на тодорова - 0888 40 82 03

Понякога и на този- 02/91 72 309
« Отговор #73 -: Декември 08, 2007, 16:25:55 pm »
Еда, да запишете и да си платите
спор да няма ще ви каже всичко което ви трябва, чете и се информира, но не вярвам някой тук да не е чел ( аз не бях ) та много ме светна за което съм и признателна, но  не бива да градиш нещо и после с един замах да го унищожиш, според мен моето състояние беше по важно от нейната коледна почивка която можеше да почака с 30 минути и като изляза да си я урежда, иначе и платих за да си говори по телефона така излиза, съжалявам но не на мен не ми прави чест а на нея
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #74 -: Декември 19, 2007, 10:58:41 am »
Заключвам тази тема по молба на д-р Тодорова. За съжаление, не може да продължи да дава консултации в този вид заради липсата на време. Освен това на някои запитвания не може да отговори без преглед, а се притеснява това да не се възприеме като насочване към платения прием и искане на пари.

Д-р Тодорова остава на наше разположение и с каквото може, ще помага.

Димитър Кудоглу