0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

zifri

• *
  • 18
  • няма да се откажа да те чакам...
относно тестове за бременност
« -: Октомври 26, 2007, 11:24:30 am »
Здравейте,
имам един въпрос-Домашните тестове за бременност могат ли да уловят извънматочна бременност?

*
Re: относно тестове за бременност
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2007, 11:26:13 am »
Да, могат!

Ако имаш съмнения за извънматочна бременност, посети гинеколог колкото е възможно по-рано.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2007, 12:14:04 pm »
Да. Отиди на доктор за да ти направят кръвен тест. 
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2007, 16:58:31 pm »
Да определено.На мен ми я отчете,но втората чертичка беше по бледа почти розова на всичките тестове,които бях правила.Най-добрия вариянт е кръвен тест ,за да се установи дали е извън маточна или нормална.Успех

« Отговор #4 -: Октомври 29, 2007, 09:52:40 am »
Най-добрия вариянт е кръвен тест ,за да се установи дали е извън маточна или нормална.Успех
Много ми е интересно как кръвният тест ще различи къде е бременността?
*
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2007, 11:28:56 am »
Много ми е интересно как кръвният тест ще различи къде е бременността?
Нарастването на ЧХГ през 24-48 часа дава тази информация.
При извънматочна не се удвоява на 48 часа, а на повече.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2007, 22:59:33 pm »
Zifri,уринарният тест не може да установи къде е брменоста а само наличие!!!
Кръвните тестове дават представа ,но най -сигурно е да се види на узи точно къде е бременоста и как се развива,за целта нивото на ЧХГ трябва да е над 1000-1500.
А за кръвните изследвания нивото на ЧХГ трябва да се удвоява или да нараства с 66% на всеки два дена.
Желая ти късмет!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2007, 23:24:58 pm »
както вече са писали - "домашните" тестове за бременност (тоест, уринарните) могат да установят само дали има бременност, но не и къде се намира тя.
яркостта на цвета на лентичката не е показателен за нищо.

неколкократните последователни кръвни тестове могат да наведат на мисъл за мястото на бременността, но не и да го докажат.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!