0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Спешно!
« -: Януари 06, 2006, 20:07:14 pm »
Много моля ако някое момиче знае или е изпращало на д-р Конова кръвен серум с куриер,имаше момиче но сега не мога да намеря статията да ми пише.Интересува ме само кръв ли се взема и се слага в епруветка или трябва да бъде в специален серум.Важно е,защото се чух с д-р Конова и тя ми уреди една неина приятелка да ми я занесе в плевен,ама нали сега са  почивни дни и не мога да намеря личния лекар и гледам да си уредя нешата,ама се притеснявам да не би да не я пратя както трябва.Ако момичето което е пращало така серум моля да ми пише,а на всички които знаят и ми отговорят им благодаря предварително.
Спешно!
« Отговор #1 -: Януари 06, 2006, 20:15:21 pm »
Значи като отидеш в лабораторията където ще ти вземат кръв трябва да им кажеш че ще я траспортираш, трябва да знаят как да ти я обработят.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Спешно!
« Отговор #2 -: Януари 06, 2006, 20:19:36 pm »
там е работата,че май няма лаборатория която да работи и ще моля братовчедка ми която е мед.сестра да ми вземе кръв,е ако не мога да намеря лаборатория де
*
Спешно!
« Отговор #3 -: Януари 06, 2006, 20:30:07 pm »
На мен д-р Конова ми каза като отида в лабораторията да ми вземат кръв да им кажа, че искам 1 мл. серум. Не знам на теб колко кръв ти иска и какво ще ти изследва. Освен това ако пращаш  с DHL - те искат декларация от лабораторията, че нямат сведения кръвта да е заразна. За другите куриерски не знам как е, но с DHL пристигна от единия ден следобяд -  на другия ден.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Спешно!
« Отговор #4 -: Януари 06, 2006, 20:30:19 pm »
Кръвта не само трябва да се вземе, но и да се обработи.
Спешно!
« Отговор #5 -: Януари 06, 2006, 20:31:35 pm »
незнам от къде си, но няма как да не работи поне 1 лаборатория.другия вариант е д-р Конова да обясни на братовчедка ти, за съжаление съм си изтрила писмото с обясненията как да бъде взета кръвта.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Спешно!
« Отговор #6 -: Януари 06, 2006, 20:42:18 pm »
всичко стана много бързо и не можах да се организирам,вчера пращам запитване на д-р Конова за това мога ли да пратя кръв с куриер за изледване ,след като съм чела някъде в форума ,че някой беше пращал така.И тази вечер се прибирам и чета,че точно тоя уикенд ще идва нейна приятелка и мога да пратя по нея и за това реших да запитам вас още тази вечер за да не се чудя в последния момент.Утре ще търся лаборатория ама за всеки случай да се подготвя и за друг вариант.А иначе и преди съм разговаряла с Д-р Конова и тя ми каза ,че ще ми изследват :ДНК за тромбофолия,антипротромбин антитела и може антиспермални не било задължително в моя случай.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Спешно!
« Отговор #7 -: Януари 06, 2006, 21:06:15 pm »
На мен доц. Конова ми каза да си купя фиалка 2мл, взеха ми кръв, предадох "пратката" на сестра и, която замина с автобус за Плевен същия ден. Иначе трябваше да използвам D&D куриер, пак по нейно указание. Обади и се ако се колебаеш.
*
Спешно!
« Отговор #8 -: Януари 07, 2006, 07:20:06 am »
Butterfly, не знам от къде си, но в София и Кандиларов, и Бодимед, а мисля, че и Цибалаб работят в събота до обяд.

*
Спешно!
« Отговор #9 -: Януари 07, 2006, 07:57:03 am »
Понеже си се включила за дискусията за лекарката от Сливен, реших че там живееш. Дано телефоните са верни и намериш работеща в събота лаборатория.

СД"СМДЛ-Др Стойкови и сие"
 Патоанатомия
 ул."Хр.Ботев"2а
 66-21-50

"СМДЛРОД-Д-р Мирчо Попов"
 Рентгенология
 ул."Хр.Ботев"2а
 66-21-50

"СМДЛ-Александър2001"ЕООД
 Рентгенология
 ул."Хр.Ботев"2а
 66-21-50