0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БТ в календара
« -: Декември 13, 2006, 22:41:50 pm »
аз понякога имам по-ниски стойности на БТ, които ги няма в календара. Как да ги отбелязвам в този случай?Тъй като като не се отбележат и се нарушава графиката?
Re: БТ в календара
« Отговор #1 -: Декември 13, 2006, 23:31:56 pm »
Чак толкова ниски?
Къде мериш БТ?
Термометъра ти да няма проблем :)
« Отговор #2 -: Декември 14, 2006, 10:07:40 am »
   Когато мерих орално и аз имах стойности по-ниски от тези които ги има в календара! :P
*
« Отговор #3 -: Декември 14, 2006, 14:45:40 pm »
аз понякога имам по-ниски стойности на БТ, които ги няма в календара. Как да ги отбелязвам в този случай?Тъй като като не се отбележат и се нарушава графиката?

Ще ти помогна, най-сигурният и правилен начин ама според момичетата тук е ректалното(аналното мерене), а в твоя случай Бт ти е ниска защото мой мериш орално.Няма нищо , започни ти препоръчвам аз защото и аз меря БТ да мериш ректално въпреки че е гадно по 10 минути и след това си отбелязвай температурата в календара. Иначе ти как мериш БТ и дали я мериш всяка сутрин в един и същи час... 
« Отговор #4 -: Септември 25, 2007, 15:39:35 pm »
здравейте, дали може някой да ми отговори на въпроса ми за БТ :oops: от 5 дена си меря т. ими показва 37 дали има някакъв проблем в термометъра или аз  го меря погрешно :(

*
« Отговор #5 -: Септември 25, 2007, 15:47:19 pm »
meli_81 къде я мериш?
Кой ден от месечният цикъл ти е?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #6 -: Септември 27, 2007, 12:28:08 pm »
вчера трябваше да ми дойде почнах да си меря БТ преди една седмица да ми дойде и ми беше 37.00 меря си я в ду-то :oops: и днеска е втори ден закъснение на М

« Отговор #7 -: Септември 27, 2007, 12:42:01 pm »
И при мен така  и аз имах ниски стойности, беше заради термометъра, стана ми графиката едно мазало...
И на мен ми закъснява :D Само,че БТ е 36,9.
Я я зарежи за сега тази температура и не я мисли толкова :P
Стискам ти палци да закъснее с месеци! :crossfingers:

« Отговор #8 -: Септември 27, 2007, 13:02:28 pm »
 :) дано ми закъснее но имам и симптомии на М така, че всичко в мене стана една каша, че чак моя мъж почна през час да ме пита дали ми е дошло М :D

« Отговор #9 -: Септември 27, 2007, 13:09:25 pm »
 :balk_56: Моето съкровище вчера замина в командировка и снощи се върна а трябваше днес или утре...
И аз имам ПМС и то съвсем както винаги, само където гърдите ми са доста по-големи и изядох всички лимони в къщи...
Да не дава Господ да очервим календара :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #10 -: Септември 29, 2007, 23:28:55 pm »
за съжаление с 3 дена закъснение аз пак очервих календара пак остана за другия месец не ми астава нищо освен да си стскам палци за себе си и за всички  :crossfingers:

« Отговор #11 -: Октомври 01, 2007, 09:36:58 am »
И аз ти стискам палци Мели! :bighug: