0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво сте си мислили преди да разберете за проблема?
« Отговор #20 -: Септември 24, 2005, 16:02:03 pm »
аз винаги съм си мислила че ще забременея лесно-дето се казва от първия път ако не се предпазвам.затова и бях много страхлива в това отношение...и предпазлива.когато започнах връзката си с милен-настоящият ми съпруг-отново настоявах за предпазните средства(макар че той мразеше презервативите ги ползваше за да съм спокойна аз).дори след като решихме да се женим пак се предпазвахме....не ми се искаше да съм бременна на сватбата си и да ми е зле....каква ирония...като се сетя сега.....на сватбата от притеснение ми бе толкова лошо че много моменти ми се губят-добре че има касета и снимки :roll:  :lol: след това една вечер просто реших че искам да започнем опитите...даже той се изненада......но вече година след това...нищо :!: а аз винаги съм си мислила че ще стане бързо-майка ми е забременяла месец след сватбата си.....а баща ми даже викал че е било много време.....знам ли---май много сме се вманиачили момичета...моя приятелка след година и нещо опити и изследвания накрая и писнало и се отказала да мисли за каквото и да е...след месец забременяла и сеха ноември ще ражда...толкова се радвам за нея ,като я видя все едно че аз ще раждам-така се радвам.тя ме успокоява че всичко ще е наред,просто трябва да спра да мисля за това.и аз така мисля.трябва да се успокоим и да не го мислим много......за да може в скоро време всички да се поздравим че ще имаме малки сладки бебчета :!:  :babyflips:
« Отговор #21 -: Ноември 02, 2005, 10:50:43 am »
Да си кажа честно, преди да се срещна са мъжа ми бях сигурна, че нямам никакви проблеми и, че ще забременея от раз. Когато го срещнах-той беше разведен с дете от друг брак, вече започнах да си мисля, че нещо ми има и така съм си родена. После се оказа, че причината не е у мен.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #22 -: Ноември 02, 2005, 18:21:36 pm »
първия път стана от раз. бях сигурна, че и после ще е така. даже бях изчислила че трябва да спра да се пазя някъде м/у май и юни 2002, защото исках бебето да се роди на 03.03.03. колко наивна съм била...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!