0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

честота на сексуалните контакти
« -: Октомври 29, 2007, 11:55:24 am »
Здравейте, от месец ноември ще се пробваме за бебе  :D по мои наблюдения от предишни цикли и БТ овулацията ще е на 12 ноември.Много изчетох по темата обаче така и не мога да преценя по каква схема да правим секс :oops: Някъде казват през ден другаде всеки ден и аз се чудя.
Re: честота на сексуалните контакти
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2007, 11:59:33 am »
През ден. От 10ия ден до 19ия - през ден. Но тези дни зависят от продължителността на лутеалната ти фаза.
На мъжкия оргонизъм 24 часа не са достатъчни да произведе нужния брой сперматозоиди. Това и Мели ми го беше потвърдила.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2007, 13:40:13 pm »
Зависи има или няма мъжки фактор. През ден е добре :lol: Но ако сега започвате, не се затормозявай със схема - просто любов редовно и ще стане :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #3 -: Октомври 29, 2007, 13:43:14 pm »
И според мен през ден е по добре,но щом сега започвате  с опити,не мисля че трябва да си пълниш главата с тези неща ,това ще ти вреди повече от колкото да ти помага.Прави си удоволствието и така....
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2007, 14:13:15 pm »
Иска ми се да съм стриктна, знам че не е гаранция, но моя близка караше на принципа да си правим секс когато ни се прави без да се пазим пък като му дойде времето ще стане. Така изкараха повече от година и  взе да се шашка че не става и реши да си следи овулацията и да прават секс в този период и бебето стана от първия месец. Та идеята ми е да не  губя  1 година в  "тото", а да си почна като цивилизован човек. Мисля да се ориентирам през ден, чудя се обаче ако стане събота и неделя т.е 2 подредни дни дали ще е проблем.
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2007, 15:00:31 pm »
някои казват - когато имаш желание
най силно ми е желанието, когато съм неразположена, а когато съм в овулация ... нещо, ако имам как да стане без сех... мн мързеливо ми е тогава, ама нали се налага

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2007, 16:56:43 pm »
Ми то ако е само до желанието и  само през уикендите щяхме да си правим бебета  :D ама като ти се случи овулация в понеделник, вторник  ще имаме да чакаме да прихванем. :wink: За бебе си трябва план, според мен де.
*
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2007, 18:07:47 pm »
Беба, както са те посъветвали по-горе, прави любов и не се задълбавай в планове. Не се вманиачавай.
« Отговор #8 -: Октомври 29, 2007, 23:59:30 pm »
Една година не е чак такъв голям период, освен ако годинките са повечко, по-добре е да стане без графици и следене на точния ден.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #9 -: Октомври 30, 2007, 12:33:10 pm »
Здравейте, момичета  :)!
Имам нужда от вашата помощ и съвет, относно честотата на сексуалните контакти...
Вчера си направих тест за овулация - беше положителен, но поредния ни "опит" беше предната вечер. Според вас кога трябва да е сексуалния контакт - в деня на ову-то, предния ден или деня след нея...Вече съвсем се обърках  :oops:...
Благодаря ви предварително..Целувки на всички  :bighug:
« Отговор #10 -: Октомври 30, 2007, 12:41:29 pm »
Десита,
в деня на Ову и в следващите 2 поредни дни. А след това - през ден.

В БиберонБг - зачеване мисля там ги бях чела тези графици.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #11 -: Октомври 30, 2007, 12:48:30 pm »
Благодаря ти мила, Милена 6,  :)...Явно съм изтървала момента, но може би все още имам надежда...Пожелавам успех на всички и мн целувки от мен  :balk_104:
*
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2007, 11:02:47 am »
Ми то ако е само до желанието и  само през уикендите щяхме да си правим бебета  :D ама като ти се случи овулация в понеделник, вторник  ще имаме да чакаме да прихванем. :wink: За бебе си трябва план, според мен де.

абе май изпадаш в много големи подробности!  ако искаш прави секс през ден , а събота и неделя не ги пропускай и готово! следи си овулацията и около нея бъдете по старателни , какво има да се пресмята!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #13 -: Ноември 05, 2007, 23:04:07 pm »
Съгласна съм с rossy! Аз също никога не съм прекалявала с графици. Много е досадно на фона на борбата да си има бебче - то едно удоволствие ни остана и сега и него да развалим :lol:
« Последна редакция: Ноември 05, 2007, 23:08:00 pm от eagle »