0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте на всички момичета,имам 3 спонтанни аборта,в следствие на дълбоко конизацио.Аз съм от Габрово и тук един лекар ми каза да не опитвам повече-нямало смисъл,но аз искам много да си имаме с моето момче едно малко слънчице ....Последния път ми направиха серклаж,но като доидох в съзнание водите ми вече изтичаха,защо???никой не ми каза случвало се било. след 3 дни ми предизвикаха раждане.Моля ви момичета,ако има някоя която е износила бебе със такава операция като моята моля да сподели или да ме насочи към специалист,който мойе да помогне. предварително ви благодаря osi_1 osi_1
*
Re: как да задържа плода след много дълбоко конизацио?
« Отговор #1 -: Декември 22, 2011, 18:14:23 pm »
Петя, съчуствам ти за това, което преживяваш. Нямам опитност в ситуация като твоята, но вчера четох тази статия и много се впечатлих: http://www.mirror.co.uk/news/health-news/2011/12/21/mum-to-be-spends-three-months-upside-down-to-save-her-baby-girl-115875-23650053/
Пишат, че жената е била с много слаба шийка и благодарение на този метод е успяла да си износи бебето. При нея серклажа също не е помогнал.
Кураж! :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #2 -: Декември 29, 2011, 12:58:19 pm »
защо никой не пише?само аз ли имам този проблем? :(
*
« Отговор #3 -: Декември 29, 2011, 15:57:44 pm »
Преди години тук във форума пишеше едно момича с ник Cookie. Тя роди прекрасна дъщеря след коницация. По спомен беше доста сериозна отрязаната част.
Със сигурност раждането беше в Майчин дом София.
Желая ти успешна бременност и здраво бебе.
Не се отказвай от мечтата си, само защото някакъв провинциален доктор няма необходимите знания и желание да ти помогне.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Декември 29, 2011, 17:37:46 pm »
много ти благодаря,най после светлина в тунела...без майтап оправи ми настроението за тая вечер :D :D :D
« Отговор #5 -: Декември 29, 2011, 18:13:53 pm »
Аз също знам за едно момиче от форума Solley. ,което е след конизацио и има момченце което е вече на годинка но видях в профила,че не е влизала в Зачатие от май месец,но във бг-мама влиза редовно и е със същият ник там.
Има и блог където е писала подробности около проблема.
http://www.mama.no-meat.org/tag/conization/

Успех от сърце!

« Отговор #6 -: Декември 30, 2011, 13:35:01 pm »
Мила Петя, много си преживяла. Съжалявам и ти съчувствам, разбирам те по-добре, отколкото си представяш.
Първо, проблемите с шийката и цервикалната недостатъчност съвсем не са "запазена марка" на претърпелите дълбока конизация. Познавам жена, родила на 39 с толкова дълбока конизация, че не е имало на какво да направят серклаж и е износила детето така (със специални грижи, естествено). От друга страна, моя много скъпа приятелка загуби близнаците си в 22ра седмица заради цервикална недостатъчност и шийка, която е била практически напълно изгладена за седмица! Ей така, на прегледа всичко е наред, седмица по-късно - спонтанен аборт  :(
Та и аз като White ще ти кажа, че медицината е напреднала толкова много, че като начало трябва да се поразходиш за няколко консултации до СОфия и да планираш стъпки за бременност със съответните грижи за задържане. Ако имаш нужда от координати на лекари, които ще ти помогнат - пиши ми на лични, насреща съм.

« Последна редакция: Декември 30, 2011, 13:58:03 pm от Heaven »
« Отговор #7 -: Януари 10, 2012, 16:07:04 pm »
една приятелка роди след конизацио но и беше направен серклаж
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2012, 15:21:38 pm »
Благодаря на всички момичета които ми писаха,радвам се,че ви има :bighug: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign: