Аз да попитъм, пък ....
Температурата ти е повече от идеална
Овулацията ти и според мен е на 16-ти ден. Имаш хубав скок на БТ. При настъпване на бременност БТ се задържа висока след овулацията до около 3-ти месец от бременността (пожелавам ти го
), ако няма бременност - БТ пада около датата на очакваната менструация. Ако лутеланата фаза ти е нормална, т.е 14 дена - това означава че около 14-ти ден след овулацията трябва да падне БТ, ако няма бременност.
Има едно „явление”, наречено „имплантационен спад”. Означава, че около БТ рязко пада, когато оплодената яйцеклетка се вгнездява (имплантира) в матката. Но според някои статии, този имплантационен спад, може да е пик, т.е. вместо да падне, БТ да се увеличи в деня на импалнтацията (а за такъв се смята 7-ми ден след овулацията).
Сега, не искам да ти давам празни надежди, казвам то всичко това за имплантацията просто за информация. Твоята БТ на 7-ми ден след овулация не е чак толкова висока, че да я наречем пик. Но пък пак за информация да знаеш, че не е задължително при бременност да се появи, този имплантационен спад.
Успех и стискам палци да не ти дойде следващите двете месеца