0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Препарат за почистване на фурни
« -: Октомври 29, 2008, 15:43:17 pm »
Много моля да споделите опит, защото аз нещо не успявам да се справя с моята фурна.
Много препарати съм използвала, но досега никой не е вършил качествено работа.
Отделно преди няколко дни, ми загоря на пода сладък сос и няма изчистване. Не смея да пусна фурната, за да не се запечата още повече загорялото.

« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 15:46:11 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Re: Препарат за почистване на фурни
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2008, 15:48:52 pm »
Ооо, питай кака си! ;)
Аз за фурни и загоряло само Зебра ползвам.Евтинко е, 1.50 някъде, ама колко е силно, не е истина!Само с ръкавици го ползвам.
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2008, 15:51:19 pm »
Здравей perdeto,
ами аз ползвам APWA и съм много доволна, чисти всичко без да полагаш кои знае какви усилия.И котлоните и фурната лъскат направо. Пробвай ако искаш дано да останеш доволна.

*
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2008, 15:52:37 pm »
Ооо, питай кака си! ;)
Аз за фурни и загоряло само Зебра ползвам.Евтинко е, 1.50 някъде, ама колко е силно, не е истина!Само с ръкавици го ползвам.

Да не разяде емайла таз Зебра или бързо трябва да действам.

*
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2008, 15:56:11 pm »
Аз намазвам и оставям 15 минути, после чистя.Иначе от клиенти съм чувала, че ако осатвиш цяла нощ в тенджера емайлирана (конкретен случай) надига емайла, ама това е за цяла нощ.Иначе си е доста силничко и чисти изцяло.Но пак казвам-оставям 15на минутки да подейства и тогава чистя.
*
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2008, 15:59:09 pm »
Този препарат APWA къде да го търся в сепц.магазини или го има и в хипермаркетите?

« Отговор #6 -: Октомври 29, 2008, 16:13:29 pm »
Ами има го и в Метро и в голените супермаркети, на мен ми го взимат понякога от Люлин някакъв супермаркет  имало там на пазарчето, то е серия препарати за всичко и за мебели и за пране и т.н.Дано да го намериш и да си доволна както аз.
Значи сега попитах точно от къде в Люлин, някъде срещу Бързаков имала магазинче с препарати. А друго място е преди борсата от ляво имало магазин за всичко и там го имало. Ако не в големите нагази ни го има със сигурност.
« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 16:21:20 pm от Mira17 »

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2008, 13:32:18 pm »
Mr Muskol за фурни, адски силен, направо сваля кожата. Може на студена и на топла фурна, само трябва да внимаваш и да ползваш ръкавици, иначе сваля и "кожата от ръцете", но аз лично съм много доволна, всичко зяагоряло пада и се почиства за минути без да се налага да търкаш като луд.
*
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2008, 19:30:33 pm »
  Аз чистя с Циф паста и суха мека кърпа,със същото чистя и керамиката.Не надрасква и не е много трудно.
  А за Зебрата ,ползвала съм я, наистина е много сериозен препарат ,но трябва да си пазиш ръцете ,няма да ти разяде емайла.Ако е много загорялото, по-добре с нея.