денис и на мен лекарката ми каза ,че прегнила е за поддържане на ЖТ!
но понеже не ми обясниха,защо искат да го поддържат(ЖТ),какви странични ефекти би могло да има от тези височки според мен единици прегнил и прочие,се разтърсих из форума и тогава разбрах,LADY_11,че е трябвало да бъда проследена няколко месеца на естествен цикъл(без намеси),затова и реших да сменя лекаря
!
пуснах тази нова тема,защото четях различни мнения(което ме обърка
) и тъй като миналия месец имах зацапване от 8-и ден след ову..исках да си изясня откакво е било!!в последствие ,разбрах че не е от нисък прогестерон(заради прегнила,който все пак стимулира ЖТ,а то пък произвежда прогестерон),неможе и да е било от полип(защото би трябвало да има леко прокървяване при полов акт..а и на мен зацапването ми беше само този месец - от 8-ия ден след ову-то)..тъй че логиката ми е ,че може би е имало някакво оплождане,но не се е задържало,не е могло да се имплантира(въпреки прегнила),а ми е закъсняло все пак,точно защото прегнила поддържа ЛФ и респективно ЖТ("ОБАЧЕ НЕЗНАЕХ КАКВО ДА МИСЛЯ ВСЕ ПАК ТОГАВА,ЗАЩОТО ЛЕКАРКАТА МИ БЕШЕ КАЗАЛА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАКЪСНЕЕ ОТ ПРЕГНИЛА")!
почти съм сигурна,че при другия лекар,за който чакам няма да се получи така:);не защото смятам,че този лекар от предния месец не е компетентен(репродуктивен гинеколог е),а по-скоро мисля,че не е подходил достатъчно човечно и съвестно..надявам се да греша и да е имал причина за действията си,но аз няма как да я знам все пак като не ми я казал
..както и да е!благодаря за пожеланията за успех при новия доктор,които си ми написала lady_11,искрено се надявам най-накрая да постигна мечтата си!!!
П.П. съжалявам за дългия постинг,но исках да обясня защо съм пуснала темата..сега вече съм си отговорила донякъде..дано помогне на някой друг с подобни въпроси!!