0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: кафеникаво зацапване
« Отговор #20 -: Ноември 19, 2007, 11:56:16 am »
мила 6е6а,ако ову-то ти е било на 13 ден от МЦ(въпреки че си го определила само с тестове и БТ,НЕ Е МНОГО СИГУРНО БЕЗ УЗ ), и сега да предположим,че кървенето ти е МЕНСТРУАЛНО..то е много ранои за него(казваш че е почнало на 21 ден след ову,а това е само 8-9 дни ЛФ)!ИДИ НА ЛЕКАР,просто за консултация само..да те подгледне на УЗ..,пък тогава мисли за тестове..ок?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #21 -: Ноември 20, 2007, 20:15:40 pm »
Здравеи беба.Съветвам те да не чакаш да спре да ти върви.По добре отиваи на лекър за да не съжаляваш после.Аз бях по същият начин,и до ден днешен немога да спра кървенето :balk_145:  а пия 1000 хапчета.Затова не чакаи а отиваи на лекър.колкото по рано отидеш,толкова по добре :crossfingers:.Надявам се всичко да е наред при теб и скоро да имаш :bfp:.на всички момичета го пожелавам :babyflips:Късмет
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2007, 09:39:26 am »
stoikova_1986 утре имам час при гинеколожа. На мен ми тече 1 ден нобилно , на 2 съвсем малко и това беше. Сега няма нищичко.но мн ме озадачи това вднодневно кървене, дали пък не е от имплантиране и си измерих БТ, но е ниска вече 2 дни е 36,6.  Утре ще пиша какво е казала лекарката.
« Отговор #23 -: Ноември 21, 2007, 11:35:00 am »
 :crossfingers: 6e6a,всичко да е ок утре като идеш на лекар!!!радвам се че си решила най-сетне да посетиш гинеколог :wink:!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!