0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за ТАТ и МАТ
« -: Ноември 09, 2005, 13:02:24 pm »
Момичета, търсих по темите, но не намирам много информация за ТАТ и МАТ,  :oops:  а ми казаха че е добре да ги изследвам.
Изследвала съм ТSH и беше в норма (точно по средата на референтните стойности). Та въпросът ми е в такъв случай възможно ли е ТАТ и МАТ да не са ми в норма?  :?:
*
Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2005, 13:37:46 pm »
Моят съвет е да ги изследваш. Доц.Конова от Плевен ми каза, че освен хормоните на щитовидната жлеза ТАТ и МАТ също били важни.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2005, 13:58:58 pm »
Благодаря Грейс,
А би ли казала къде е най-добре да ги изследвам? Сигурно при доц. Конова ще е добре, но аз съм от София и ми се иска ако може да не пътувам чак до Плевен.  :oops:
*
Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2005, 14:13:10 pm »
А, може и в София. Аз си ги пуснах там, защото и без това ходих за антиспермалните, та наведнъж да бъде :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2005, 14:21:29 pm »
А знаеш ли къде в София е най-добре?
*
Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2005, 14:27:46 pm »
Нямам идея. може би в Кандиларов ако правят такива? Или пък направо в Института по ендокринология /бил някъде около Министерството на земеделието/ :roll:

Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #6 -: Ноември 09, 2005, 14:29:55 pm »
Благодаря Грейс, ще проверя. :)
Успех и на тебе!  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #7 -: Ноември 09, 2005, 15:59:34 pm »
Цитат на: pkoprinkova
Благодаря Грейс,
А би ли казала къде е най-добре да ги изследвам? Сигурно при доц. Конова ще е добре, но аз съм от София и ми се иска ако може да не пътувам чак до Плевен.  :oops:

не е нужно да се пътува до Плевен, евентуално може да се уговори с доц.Конова изпращане на кръвен серум по куриер.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2005, 19:16:09 pm »
Я,верно ли може по куриер ?Не съм се сещала за това. :roll: Някой пращал ли е така ?Отиваш в някоя лаборатория,вземат ти кръв,даваш я на куриер,така ли ?Предварително се разбираш с Д-р Конова,какво ще бъде изследването,а как и плащаш?Извинявайте ако съм малко неадекватна,но напоследък нямам време да се усмихна и съм станала голямо хахо.Искам още да се изледвам по възможно най-малко "времеотнемащия" начин.Пак ми дойде М- и тоя месец - взех много да се отчайам,АМА МНОГО... :cry:  :cry:  :cry:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #9 -: Ноември 10, 2005, 19:20:14 pm »
Уфффф,много съм зле :evil: Госта бях аз :oops:  :oops:  :oops:
*

Rommi

Въпрос за ТАТ и МАТ
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2005, 15:36:54 pm »
Цитат на: Anonymous
Я,верно ли може по куриер ?Не съм се сещала за това. :roll: Някой пращал ли е така ?Отиваш в някоя лаборатория,вземат ти кръв,даваш я на куриер,така ли ?Предварително се разбираш с Д-р Конова,какво ще бъде изследването,а как и плащаш?Извинявайте ако съм малко неадекватна,но напоследък нямам време да се усмихна и съм станала голямо хахо.Искам още да се изледвам по възможно най-малко "времеотнемащия" начин.Пак ми дойде М- и тоя месец - взех много да се отчайам,АМА МНОГО... :cry:  :cry:  :cry:

Аз съм изпращала така до имуно-лабораторията в Плевен. Ако ти трябва адреса, ще трябва да го потърся че не ми е под ръка сега.
Само че не се праща кръвна плазма, а кръвен серум.
Това какво точно трябва да изпратиш най-добре да питаш д-р Конова, на мен тя ми каза за моето изследване какво точно трябва  да изпратя, каза ми какво точно да искам да ми се изследва (беше за антипротромбинов ген - IgG  и IgM, и ми каза кое колко струва. Отиваш в някоя лаборатория и искаш да ти  вземат кръв и да ти приготвят кръвния серум. Поръчваш си куриер и изпращаш пробата. Обикновенно куриерските фирми не приемат изпращането на пари чрез тях. Трябва да измислиш някой `хитър начин` заедно с пробата, или по банков път.
Дано съм ти била полезна, ако се сетиш за друго - питай.