0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На 40 станах и спря да ми идва  - от миналата година имам проблеми  - ту идва ту не.
Предписаха ми дуфастон  - появиха ми се кисти на гърдите  - а мамоложката ми каза, че това е климакс и затова имам кисти. Спрях дуфастона и менструацията ми спря!!!
Моля за помощ  - към кого да се обърна или съм баба на 40!
Ожених се преди 3 години с надежда бях че макар и закъсняла имам шанс за бебе, а сега ми се струва че всичко е било безнадеждно! Не обвинявам никого - такъв е живота!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
моят съвет е да отидеш в специализирана клиника по репродуктивна медицина. за твоя случай, бих препоръчала д-р Явор Владимиров от клиника "София". сайтът им е www.ivf.bg. обади се и си запиши час за първичен преглед при доктора, ще се разбере какво е положението. не губи време и не губи надежда. успех!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Много благодаря! честно казано не очаквах толкова бърз отговор - незнам как ще отида на лекар и ще кажа на 40 съм и искам деца! дано да имам късмет !
Благодаря отново!
Ако има и други на моите години нека пишат  - полезно е да знаеш че има и други като теб - да споделят и опит!
по прочетох - това онова  - но то са изследвания и данни/ които не ми говорят много, това е толкова плашещо  - желаещите деца са се така специализирали, че са станали 1/2 лекари!
Успех на всички
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
изобщо няма да учудиш доктора с желанието си и възрастта си - при него ходят и по-възрастни жени. аз самата родих на 39 години. имаме и други жени на тази възраст тук - ето една такава тема:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=14657.0
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Е това ми звучи доста добре - ще ходя една седмица в отпуск и като се върна ще си запиша час - пък да видим!
Ще разкажа като имам време за две мои приятелки и опитите инвитро  - а пък и за други неща.
Абе какъв е този въпросник коъто се попълва там в  тази клиника!
*
Запиши си час от сега защото се чака няколко месеца,мисля че сега записват за декември.Не е задължително да попълваш въпросника.Успех!
Много благодаря, наистина е за декември  - записах час за 22ри декември!
ще видим

Много ме е страх от инвитро. Имам две приятелки които опитаха и не успяха - едната е във Франция и след 4 неуспешни опита се разведе дори. мисли според мен, че инвитрото е довело до влошаване на отношенията и до трайно неразбирателство. Мъжът и много пътуваше  - такава му е работата и винаги трябваше да бъде в уреченият час и ден на инвитрото а тя казва че очакването и хормоните и влияели страшно зле, променяли дори поведението и. Сега разбира се живее друг живот но не мисля че е ОК.
Друга приятелка имам която също опитва много и безрезултатно  - също много сълзи и тревоги - борба и то скъпо струваща борба.
*
При доктор Владимиров със сигурност има и  по "големи момичета". Той е изключително тактичен и никога няма да чуеш от неговата уста нещо от рода "а до сега защо сте губили време". След прегледа ще си наясно  какви възможности има за теб. Тъй като обаче клиниката е много натоварена, за да не загубиш време е добре да си наясно готова ли са за инвитро или други процедури. Настина цената е висока - натоварен е и бюджета и психиката, но избора е твой. Успех ти желая от сърце.
Много сте мили всички, а може ли някой да ми каже колко горе - долу струва един опит инвитро? За да се подготвя предварително ако за това става на въпрос!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
А бе жена, ти си се отчаяла още преди да си започнала.
Д-р Владимиров е лекар, а не специалист по бракоразводни дела!
Отидете, вижте къде е проблема и едва след това, заедно с мъжа ти, ще решите дали и как да се лекувате. Има и други начини, освен инвитро.

Самата ти сподели за хормонални проблеми. Владимиров е добър специалист. Ще се справите и с тях. Няма от какво да се страхуваш. Постъпваш по най-правилния начин и няма да съжаляваш.
Според мен сега най-много те плаши незнанието. Когато поговориш със специалист и си изясниш нещата ще видиш, че не е толкова отчайващо положението.
Инвитрото не е секта, не са напразни надежди. Ти виждаш приятелките си сега, след поредния неуспех. Няма как да са щастливи, но те се изправят и започват наново. А ти си заравяш главата в пясъка.
Ти сама ще решиш дали да правиш инвитро. Но ако решението ти е взето на базата на факти и научни теории ще е едно. Ако решението се базира само на страха от неизвестното е съвсем друго. Важно е да си сигурна в решението си.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Наистина действате ободряващо! Не съм се отчаяла, наистина незнанието ми е повече от знанието, но не мисля че стоейки ще се случи нещо за това ще правя каквото трябва пък да става каквото ще!
Пожелавам на всички успех с опитите и решаване на всички проблеми! :D