0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нормално ли е?
« -: Януари 11, 2008, 13:21:04 pm »
Здравейте мили мами и бременелки!
Аз съм бременна в 5 г.с. чувствам се постоянно гладна, стомаха ми постоянно стърже, корема ми е подут от това ядене и най-гадното е, че освен че ме стържи стомаха и имам странно чувство все едно ми е развален стомаха. От една страна ми се яде, немога да стоя без да ям, а от друга страна ми се гади. Много е гадно това нещо, май не успях точно да опиша проблема си, но други думи немога да открия за да обясня.
За 5 г.с. седмица нормално ли е това, че нямам опит, първа бременност ми е!
Ако някоя от Вас се е чувставала така, нека да ми каже колко време продължава.
Благодаря Ви предварително.
*
Re: Нормално ли е?
« Отговор #1 -: Януари 11, 2008, 13:37:22 pm »
нормално е
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
« Отговор #2 -: Януари 11, 2008, 13:44:56 pm »
значи да не се притеснявам затова, а също така и съм много нервна от това усещане
*
« Отговор #3 -: Януари 11, 2008, 13:48:31 pm »
Гледай да не преяждаш по възможност.
« Отговор #4 -: Януари 11, 2008, 18:33:50 pm »
Можеж да си вземеш книжка за бременни. Там са описани нормалните симптоми. Неразположението ти би трябвало да отшуми след 3 месец.
« Отговор #5 -: Януари 11, 2008, 19:02:40 pm »
Нормално е. И аз бях така. Имах вълчи апетит още преди да разбера, че съм бременна. Вълчия глад и киселините при мен са започнали още около 5-6 ден след Овуто. След това до към 4ти - 5ти месец си повръщах на общо основание, в някои дни - по няколко пъти. Сега останаха само киселините и оригванията. Но аз съм с много проблемен стомах и без друго.
При всеки признаците са различни. При някои почти ги няма.
Но силният ми апетит продължи до към 3ти - 4ти месец. Като огладнеех и можех да изям някого. И почвах да повръщам на гладно.
Абе, стискаш зъби и това е! :) Ще мине след около 8 месеца ще ти мине! :wink:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #6 -: Януари 11, 2008, 20:10:01 pm »
Всичко по време на бременност е нормално :lol:. В началото глад, гадене и повръщане/при мен слава богу не/. След третия месец само здрав апетит :wink:. Поне при мен беше така. Но това е, не е лесно, но нали затова сме се борили. Стискай зъби, нещата след влизането в 4-ия месец се подреждат :D. Лека бременност!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!