0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Виждам, че в сайта има много компетентни и просветени хора,в сравнение с който сечувствам абсолютна невежа.Със съпруга ми правим опити от 3г. -неуспешни и абсолютно на сляпо.Не искахме да си признаем, че имаме проблем и някакси се надявахме да избегнем главоболията свързани с него.
  Накратко преди 5г ми правиха операция -отстраниха ми тимусната жлеза, във връзка със заболяването ми.Резултат съществен нямаше но си задавам въпроса дали тя не произвежда някакви хормони липсата на които мипречат да забременея? Моля, ако някой е наясно със ситуацията да ми пише, за което благодаря предварително
миастения гравис има ли връзка със забременяването
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2005, 15:33:27 pm »
немога да разбера защо не направите изследвания  с мъжа си по посока на това да разберете каква е причината.това някой да има такива проблеми не е срамно-и няма защо да се притеснявате и да се бавите още-поне според мен.все пак насляпо без ходене по лекари нищо неможе да се каже-всичко ще е в кръга на догадките и предположенията.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2005, 15:36:00 pm »
преди миастения гравис има много други по-вероятни причини за твоето незабременяване.
3 години е много дълъг срок и очевидно има някакъв проблем при единия от двама ви, а може би и при двамата.
редно е да се обърнете към специалист по стерилитет и да започнете търсене на причините.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Благодаря за отговорите
« Отговор #3 -: Декември 02, 2005, 22:04:58 pm »
Давам си сметка за всичко това.Вече една година посещаваме д-р Кирчева.Помогна ми за миастенията но за другото все още не съм наясно.
« Отговор #4 -: Декември 02, 2005, 22:11:55 pm »
Здравей, трябва ви (на теб и съпруга ти) клиника за лечение на стерилитет, където ще открият причината да не забременяваш.

Остави д-р Кирчева. Заложи на конвенционалната медицина.

Успех!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Декември 03, 2005, 05:54:20 am »
Цитат
Вече една година посещаваме д-р Кирчева
- така и така ходите в Пловдив, що не се отбиете в клиника Торакс  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #6 -: Декември 03, 2005, 10:45:13 am »
Кирчева няма да ви помогне с нейните билки. За мен тази жена е шарлатанка, на която трябва да се отнеме лекарската диплома.
Отидете при ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ ПО СТЕРИЛИТЕТ.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!