0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Помощ:(
« -: Декември 05, 2005, 12:27:31 pm »
Здравейте на всички!
Имам един вапрос..моля ви да ми отговорите!Много ще сам ви благодарна!:)
Вазможно ли е да се забременее без партнйора ми да е сваршил в мен!Една приятелка ми каза че е възможно!
Благодаря ви за предварителния отговор! :help:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #1 -: Декември 05, 2005, 12:35:40 pm »
има теоретична възможност, но е малко вероятно.

откъде идва тази вероятност?

1. приятелят ти може да си мисли, че се е отдръпнал навреме, но всъщност да се е отделило малко количество семенна течност преди самия оргазъм.
2. да е свършил на входа на влагалището и оттам да проникнат сперматозоиди нагоре.

и двете са малко вероятни.
но защо изобщо използвате такъв несигурен и вреден начин за предпазване от бременност? още повече, той не ви пази от болести!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Декември 05, 2005, 12:39:24 pm »
е как ще стане като не е свършил в теб....нещо не ми стана ясно....по принцип вероятността за това е мнооого малка,но понякога я има ако не го е изкарал навреме....в случай че използвате прекъснятия акт,а не добрия стар презерватив:)освен това ако сте повторили тогава може и да има вероятност,защото няма как да се измие добре-все нещо остава......най- сигурно направи тест за бременност
*
« Отговор #3 -: Декември 05, 2005, 12:41:26 pm »
Ако забременяването ставаше толкова лесно нямаше да има този форум  и нямаше да има никой тук да пише. Има толкова условности за да се забременее, че просто ако прочетеш малко по темата няма да се шашкаш изобщо. Първо дали е попаднала по някакъв начин семенна течност във влагалището, дали е достатъчно за да достигнат цервикса и след това матката и тръбите, дали си била в фертилния период около овулация и дори  ако всичко това го има налице в този момент, което е изключително малко вероятно и при положение, че и ти и партньорът ти сте с отлична фертилност вероятността за забременяване в рамките на този цикъл е 25%.
« Отговор #4 -: Декември 05, 2005, 12:50:15 pm »
Много ви благодаря за бързите отговори!Но казаха ми нещо от което наистина се шашнах 4удя се дали е така!Казаха ми че е вазможно ако сам в ову' от самия сектер на мажа..да има малка част от ония малките:)и да настапи бременност:)Аз го искам де!Дано има нещо!Ще разбера след дни!И ще ви пиша:) :?:
« Отговор #5 -: Декември 05, 2005, 12:56:41 pm »
е сега вече съвсем ме обърка-като го искаш-защо се пазите и все пак се надяваш да стане нещо??? :roll:
« Отговор #6 -: Декември 05, 2005, 13:08:15 pm »
ами защото тои не е споменавал 4е го иска!А аз ватрешно в мен го искам:)Не сме говорили за това:) :?
« Отговор #7 -: Декември 05, 2005, 13:12:47 pm »
Ех незнам ..не сам малка на години!Но пиша като недорасло момиче!Времето ще покаже дали има нещо!Знам че вероятността е малка..ама нещо от ватре ми подсказва че може и да има нещо! :balk_80:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Декември 05, 2005, 13:15:17 pm »
Цитат на: nikol_sv
ами защото тои не е споменавал 4е го иска!А аз ватрешно в мен го искам:)Не сме говорили за това:) :?

Не е лошо първо да го попиташ какво мисли по тези въпроси.
« Отговор #9 -: Декември 05, 2005, 13:30:30 pm »
Да Лали права си!Все пак хората се разбират като си говорят!:balk_83:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Декември 05, 2005, 13:37:57 pm »
Аз съм забременявана при пазене с прекъснат полов акт.
« Отговор #11 -: Декември 05, 2005, 13:42:53 pm »
Уау значи ..хм е вазможно!Аз ще изчакам няколко дни и ще направя тест!И тогава ще ти кажа моя резултат!Трябва да ми доиде на 9ти..остават малко дни!Ти кога разбра че си бременна..не си го очаквала нали!? :roll:
« Отговор #12 -: Декември 05, 2005, 15:11:23 pm »
Цитат на: Lali

И аз - по закона за всемирната гадост - когато не искаш става и така, а когато искаш, изобщо не става  :(
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #13 -: Декември 05, 2005, 17:15:13 pm »
Никол,

Преди да кроиш планове и да чакаш с надежда мисля, че ще е по-добре първо да поговориш сериозно с твоя човек защото насила хубост не става. Честно да те кажа тази история със свършването извън теб нещо хич не ми допада  :? А само да гадаеш той какво иска...мисля, че не е добра идея.
Стискам ти   палци и двамата да искате и да действате за бебок.
 :goodluck:
*
« Отговор #14 -: Декември 07, 2005, 20:02:31 pm »
има една правдоподобна теза...ако повтаряте,без партньора ти да се мие или ходи до тоалетната между двата акта, е съвсем вероятно да се забременее.Между другото това го пише и в дебелите книги, които учат юношите на безопасен секс.

Първият ми аборт бе плод именно на такъв акт
АААА, моя приятелка преди 3 месеца роди прекрасно момченце, именно като са се пазили, но пък повторили, защото им било много хубаво:)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #15 -: Декември 07, 2005, 21:53:13 pm »
ние 3 години се пазехме с прекъснат полов акт, ма никога не съм забременявала.Вероятността да стане при хора без проблеми,е доста голяма,така че внимавай.
<br />
« Отговор #16 -: Декември 07, 2005, 22:05:51 pm »
Цитат на: crazy33
Цитат на: Lali

И аз - по закона за всемирната гадост - когато не искаш става и така, а когато искаш, изобщо не става  :(

Точно така .
Сега не се пазим пък не става , а пазейки се - три пъти съм забременявала .
*
« Отговор #17 -: Декември 07, 2005, 23:07:50 pm »
Аз също преди десетина  години съм забременяла чрез прекъснат полов акт.