0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
имунологични Варна
« -: Декември 27, 2007, 11:20:16 am »
здравейте момичета. аз пак имам нужда от помощта ви :( моля споделете опит към кой лекар във Варна е добре да се обърна при имунологични проблеми? сегашната ми лекарка ми подхвърли ей така антифосфолипиден синдром с препоръка изследвания и лечение преди следваща бременност (тази все още не е приключила, изчакваме още малко преди кюртаж). честно казано, взе да ми писва от лекарски мнения и наистина не знам към кой да се обърна вече. след прдния аборт колега на сегашната ми лекарка ми каза - няма за какво да се изследваш, ранните аборти не са страшни, нищо ти няма. тя пък ми се скара защо не съм се изследвала, можела тази бременност да е "нормална". иди ги разбери. да, ама докато лекарите си противоречат на мен сериозно ми писна.
моля, ако някой е минал по този път на ранни аборти да сподели мнение къде и при кого се лекува. мерси много !!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: имунологични Варна
« Отговор #1 -: Декември 27, 2007, 11:55:12 am »
Вики, аз ги правих в Плевен.
Не знам във Варна да правят имунологични.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #2 -: Декември 27, 2007, 12:18:17 pm »
Вики по-добре се свържи с клиниката в Плевен! Аз правих в Терапията контролни! първо ми скапаха и четирите вени! Второ ме оръсиха яко! Трето трябваше да си кажа и майчиното мляко! И на края общо взето нищо не разбрах от резултатите!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #3 -: Декември 27, 2007, 12:36:51 pm »
Аз правих в Терапията контролни!

Ваня, какви контролни и при кого?
Ние правихме там хромозомен анализ при доц. Ангелова.
*
« Отговор #4 -: Декември 27, 2007, 12:37:37 pm »
благодаря Жени, Яна. явно ме чака дълъг път, но отказване няма. в майчин дом ми предложиха да започнем там изследванията, има ли смисъл или и те ги пращат в Плевен?
*
« Отговор #5 -: Декември 27, 2007, 13:18:54 pm »
Вике, слушай сега.Аз също съм от Варна. Изследването в Плевен става дистанционно. Тук във форума можеш да намериш мейла на доцент Конова. Пиши й какви са оплакванията ти и какво си изследвала до момента. Помоли я да ти напише изследванията които да направиш при нея дистанционно.Тя ще ти отговори до няколко дни и ще ти напише точно в твоя случай кое е добре да се изследва.С нейното писмо отиваш в лаборатория Надежда, които ще ти вземат кръв и ще я изпратят на Конова в Плевен. Когато резултата ти е готов, самата Конова ще ти отговори на мейла какво да правиш и ако има проблем с какво ще се лекува. Аз направих така.Ако нещо не ти е ясно, питай, ще ти обясня още по-подробно.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #6 -: Декември 27, 2007, 13:44:53 pm »
Пуканке, сигурна ли си че в Надежда ще и дадат кръвта?
преди време направиха голям проблем да взема кръвта! Мъжа ми говори и управителката на центъра! Отговорът беше НЕ!
*
« Отговор #7 -: Декември 27, 2007, 14:19:18 pm »
Преди месец ги правих.Верно взеха ми кръвта с неохота, но все пак я взеха като им обясних че не мога да пътувам до Плевен в момента. Може би и това че си пуснах ЛХ и ФСХ при тях облекчи нещата. Сетих се и още нещо. И аз като им звъннах на Надежда по телефона ми казаха че не правят такава услуга, но като настоях и им казах че самата Конова предния ден ми е казала, ми дадоха някакъв друг телефон, а именно в самата лаборатория.