0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
kista
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2005, 10:35:42 am »
При добра разделителна способност може да се потвърди функционална киста - критерий е прозрачност на съдържимото в кистата.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
kista
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2005, 10:53:45 am »
да, но си остава предположение. Не могат да поставят диагноза за ендометриоза, със сигурност, само от ултразвук. Сигурна съм, моите кисти ги сочеха най - вероятно за ендометриозни, ама  се оказа друг път. А лечението на ендометриоза е много сериозно и не може да се пристъпи към него без категорична диагноза. Е, може, ама си е на собствена отговорност
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #22 -: Декември 22, 2005, 17:04:00 pm »
здравеите и от мен аз пък не знам моита каква е била. имам операция на десния яйчник извадиха ми киста с размери 7см в диаметър в епикризата пише нещо за глатка повърхност. но както  и да е доста сложно беше. правиха ми пункциа но след три дена ми направиха и операция.махнаха ми едната тръба и половината яйчник, а сега на другия постояно пражя малки кисти които са фуликолярни и маи сам с поликистозен синдром. доста ме е страх защото не знам нищо какво ще става.правим опити да зачена от7 месеца и ме пращат ве4е в софия за лапароскопия. не знам дали тези кисти не ми пречат на овулацията.твърде много въпроси твърде много притеснения. стискам палци на вси4ки да се оправят.