0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колко струва инсеминацията?
« -: Октомври 26, 2007, 14:35:17 pm »
Здравейте.Нека който знае да ми отговори колко струва един опит за инсе?
Мисля да предложа на моята половинка да опитаме и това защото Иксито което пробвахме миналата година беше неуспешно.Благодаря Ви на всички който ми отговорят.Нека се включат и момичета който са пробвали инсе.
Re: Колко струва инсеминацията?
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2007, 15:21:38 pm »
Самата инсеминация струва между 200 и 400 лева. Зависи къде ще се прави. Отделно са лекарствата за стимулация и др. На вас защо ви препоръчаха икси?
*
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2007, 16:01:05 pm »
Различни клиники имат различни цени.
*
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2007, 13:31:05 pm »
инсеминация струва между 200 и 400 лева. Зависи къде ще се прави. Отделно са лекарствата
Самата за стимулация и др. На вас защо ви препоръчаха икси?
Препоръчаха ни Икси поради мъжки фактор Астенозооспермия.Но сега разбирам че с  моите показатели можело да пробваме инсе.Вече не знам на кого да вярвам-така по този начин измъчвам и моята половинка.При нея всичко е ОК.При мен за съжаление не.Не знам какво да правя.А и нямаме финансова възможност да пробваме пак Икси/както ни препоръча Александров/
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2007, 14:45:55 pm »
Здравейте  :DАз правих инсеминация при д-р Александров, 2рия при Андреева това е в клиниката на Щерев.Самата инсе струва 350 лв,предварително се правят изследвания около 100лв,но е различно за всеки и покрай инсе още 100лв за хормони и прегнил и после за лекарства след инсе.Първия път дадох 20лв,а втория 150лв.В тази клиника за всичко ти дават касова бележка.Чувам,че другаде е по-евтино[за двата опита,
пътя,спането в София-защото смеoт далече пръснахме 2 200лв.
Dorellia
*
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2007, 14:58:38 pm »
На мен ми излезе (при Стаменов): 200 лв процедурата, 240 лв медикаментите за стимулация, 2-3 прегледа по 20 лв.
Хормоните си ги бях изследвала преди това.
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2007, 15:19:46 pm »
Когато отидох за първи път при Александров бях с направление и платих 1,80lv потребителска такса. В продължение на един месец ходих няколко пъти за проследяване на овулацията ,щяхме да правим инсе по естествена ову обаче не се пукна фуликула и втория месец стимулирахме,третия път също. За всични прегледи ноито са над 10-15 не сам плащала. Казаха ми че влизат в цената на инсе
Dorellia
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2007, 16:44:47 pm »
В МЦ Надежда платих 200 лв за самата процедура, преди това за УЗ 20 лв и след това за лекарствата 25 лв
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2007, 08:39:58 am »
Всичко е индивидуално. Общата цена зависи от това дали инсето е стимулирано, колко прегледа ще се наложат по време на процедурата, хормони, лекарства след това и др. Първият ми опит излезе една сума, но сега втория може и да го дублирам. Така, че най-добре е да се консултирате с клиниката където ще извършите процедурата колко би ви струвало. успех. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2007, 10:00:00 am »
Здравейте  :DАз правих инсеминация при д-р Александров, 2рия при Андреева това е в клиниката на Щерев.Самата инсе струва 350 лв,предварително се правят изследвания около 100лв,но е различно за всеки и покрай инсе още 100лв за хормони и прегнил и после за лекарства след инсе.Първия път дадох 20лв,а втория 150лв.В тази клиника за всичко ти дават касова бележка.Чувам,че другаде е по-евтино[за двата опита,
пътя,спането в София-защото смеoт далече пръснахме 2 200лв.

Здравейте.Благодаря че ми отговорихте толкова бързо.Искам да Ви попитам кога правихте инсе при д-р Александров?И поради каква причина /мъжки фактор/ или /женски/?Второ какви бяха убясненията на д-р Александров за неуспеха на инсето?Питам всичко това защото обмислям да говоря с него за инсе-но дали ще го направи незнам.Тук във форума чета че инсе трудно правили във Варна/сиреч не се съгласявали/а ние при Александров имаме неуспешно Икси.Моля Ви отговорете ми ще ми е от полза всичко.Благоадря Ви предварително.
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2007, 10:27:42 am »
Bebi,мисля, че в поста на dorellia става въпрос за д-р Александров от София, клиниката на Щерев, а не за д-р Кателия Александров от Варна. аз също съм говорила с варненския д-р Александров за инсеминация, но ми каза, че много рядко правят - 1-2 на година.

*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2007, 12:14:57 pm »
BЕBI,АЗ ГОВОРЯ ЗА КЛИНИКАТА НА ЩЕРЕВ-СОФИЯ.АКО ТЕ ИНТЕРЕСУВА ПИШИ. :D
Dorellia
*
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2007, 10:47:08 am »
Здравей, беби! Ами какво да ти кажа... ако отидеш в "страхотната" клиника Олимед във Варна ше ти искат майка си и баща си........ само инсето беше 350 лв. миналата година, реинсето 50 лв., прегледите по 25 лв. и това е без лекарствата  8O  8O  8O На мен ми стъпа има-няма 700 лв. и сега като се сетя, че ги дадох чак побеснявам.
Колкото до АГ-то, аз ги уважам там, но инсе наистина мнооооооооого трудно правят. Още повече, ако имате и най-малките показатели за инвитро.
Успех ви желая на теб и твоята половинка!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #13 -: Януари 16, 2008, 12:57:45 pm »
Здравейте, момичета!
Някой може ли да каже колко струва инсеминацията в клиниката на д-р Владимиров? Интересува ме горе-долу цената на самата процедура, без лекарствата за стимулацията, необходимите прегледи на УЗ и изследвания!
Благодаря! :)
« Отговор #14 -: Януари 16, 2008, 13:01:07 pm »
290 лв. е само процедурата. Успех, ако ти предстои!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #15 -: Януари 16, 2008, 13:09:34 pm »
Много ти благодаря, binky-s! :bighug:
Предстои ми, да :) и много надежди влагам :oops: Чакам с нетърпение началото на следващия цикъл и отивааам :)